900 m²

Meritullinkatu 1, Kruununhaka, HelsinkiMonitilatoimisto

Pinta-ala
900 m²
Kerros
4
Rakennusvuosi
1996
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kruununhaka
Kaupunki
Helsinki

Uudistettua ja tehokasta toimistotilaa keskustassa meren äärellä

Esimerkiksi toimistoa 900 m2. Keskeiselle markkinapaikalle rakennettu, uudenaikainen ja edistyksellinen liikerakennus taipuu täydellisesti 2020-luvun tarpeisiin. Muuntojoustavat tilat palvelevat sekä huonetoimistoina että monitilatyöympäristönä, luoden edellytykset niin keskittymistä vaativille tehtäville kuin vuorovaikutukselle ja yhteistyölle. Runsas luonnonvalo ja kahteen suuntaan avautuvat fantastiset maisemat ovat kiinteistön vahvimpia valtteja.

Kiinteistön saneeraus valmistuu 1.6.2022 ja mm. kerrokissa avataan tilat läpitalon avotiloiksi, keittiöt- ja wc tilat ja muut tilat saneerataan ja huomioidaan myös vuokralaisen toivomukset

Meritullinkatu 1:stä löytyy viihtyisä ja tunnelmallinen Cafe/ Meri Lounge, lämmin ja lukittava pyörien säilytystila, pukuhuone ja suihkutilat, vuokrattavia kokoustiloja sekä sauna. Vastapainoa työlle tarjoaa pohjakerroksessa sijaitseva kompakti kuntosali, jonka koreilematon olemus kutsuu tehokkaaseen liikuntatuokioon ennen aamun ensimmäistä palaveria tai päivän päätteeksi.

Ylimmän kerroksen vuokrattava neuvottelutila on ainutlaatuinen kokemus kaarevat ikkunat, upeat näkymät kultakupolisellekatedraalille ja satama-altaan yli Kaivopuistoon, tilava avokeittiö ja tunnelmallinen takka luovat edustavat ja elegantit puitteet sekä virallisilletilaisuuksille että rennommille tapahtumille. Samassa kerroksessa sijaitsevat saunatilat tekevät tilasta houkuttelevan ja monikäyttöisen.

Kiinteistön palvelut Meri Lounge, kuntosali, pyöräparkki, sosiaalitilat, sauna, vuokrattavat neuvottelutilat ja autopaikkoja noin 250m2 / yksi autopaikka idealla.

Lähipalvelut Ravintola Kuurna, Ravintola Holiday, Ravintola Chapter, Ravintola Olo, Alepa, K-Market,Allas Sea Pool, Vanha Kauppahalli

Perinteitä kunnioittavat muutostyöt toteutetaan yhteistyössä vuokralaisten kanssa, ja vanhan kiinteistön henki tuodaan esiin laadukkaillamateriaaleilla sekä aikaan ja arkkitehtuuriin sopivalla väripaletilla. Tilakokoja on 275m2, 345m2 ja 900m2 joka on kerroskoko ja kerroksia on 5.

Monipuoliset, muunneltavat tilat takaavat tarpeen mukaiset, joustavat työtilaratkaisut. Moderni tilasuunnittelu ja uusittu talotekniikka mahdollistavat tehokkaat neliöt viihtyisyydestä tinkimättä. Hyvinvointia tukevassa työympäristössä työnteko sujuu ilman turhia häiriöitä ja tilat tarjoavat työrauhaa keskittymistä vaativille tehtäville ja toisaalta luovat edellytyksiä vuorovaikutukselle ja yhteistyölle. Kiinteistössä on kiinnitetty huomiota myös hyvään sisäilmaan sekä valaistukseen ja akustiikkaan.

Meritullinkatu 1, 00170 Helsinki sijaitsee Kruununhaan eteläkärjessä, muutaman askeleen päässä raitiovaunu- ja bussipysäkistä, kaupunkipyöräasemasta, Kluuvin parkkihallista ja Kauppatorin vesiliikennelaitureista. Kaisaniemen metroasema ja päärautatieasema ovat noin 15 minuutin kävelyetäisyydellä ? kiireisimmät suhahtavat välin sähköpotkulaudalla vain muutamassa minuutissa.

Lähistöllä on useita lounasravintoloita ja kahviloita, kuten bistrotunnelmaa huokuva Kuurna ja hienostuneen rento Chapter. Sillan toisellapuolella, Katajannokan makasiineilla palvelevat mm. ravintola Shelter, Nokka ja Johan & Nyström.

Kiinteistön historiaa. Helsingissä toimi useitatupakkatehtaita. Ensimmäinen ja merkittävin niistä on Kruunuhaassa Borgströmin tupakkatehdas, joka perustettiin 1834. Se laajeni useaan otteeseen, lopultakoko korttelin kokoiseksi.

Kysy tarkemmin

Juselius Harry KTM LKV Kjs +358 400 208 419 harry.juselius@toimitilapalvelu.fi

Pentti Kaartinen Ekonomi +358 50 337 8148 pentti.kaartinen@toimitilapalvelu.fi

Toffer Aarno Merkonomi +358 44 9781 393 aarno.toffer@toimitilapalvelu.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kruununhaka
Kohdenumero
16973166
Kerros
4 / 7
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
900 m²
Huoneiston kokoonpano
Monitilatoimisto

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3kk:n vuokran + alv määrä
Välityspalkkio
Ei

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
1996
Liikehuoneistojen lukumäärä
3
Liikehuoneistojen pinta-ala
179 m²
Kerroksia
7
Tontin omistus
Oma
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Harry Juselius KTM, LKV, Aarno Toffer Merkonomi, Pentti Kaartinen Ekonomi
Puh: 0400-208419 044-9781393 050-3378148
Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Harry Juselius KTM, LKV, Aarno Toffer Merkonomi, Pentti Kaartinen Ekonomi
Harry Juselius KTM, LKV, Aarno Toffer Merkonomi, Pentti Kaartinen Ekonomi
Puh: 0400-208419 044-9781393 050-3378148

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita