565 m²

Työpajankatu 13, Kalasatama, Helsinki

Pinta-ala
565 m²
Kerros
7
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kalasatama
Kaupunki
Helsinki

Työpajankatu 13, 565 m2

Vuokrataan toimistotilaa loistavalla sijainnilla Kalasataman metro-aseman ja kauppakeskus Redin vierestä. Upeassa valoisassa tilassa erikokoisia työskentelytiloja ja neuvottelutiloja. Tilaan mahdollista tehdä muutoksia seuraavan vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Tässä kohteessa on runsaasti vuokralaisten yhteiskäytössä olevia tiloja, kuten suuri neuvottelutila kokonaisuus ja work-lounge alueita, sekä auditorio, kuntosali, liikuntatilat ja sosiaali- ja saunatilat.

Kalasataman Työpaja avasi ovensa uusille vuokralaisille kevät-kesällä 2018, kun kiinteistön laaja peruskorjaus valmistui. Toimistotilat muutettiin avariksi, nykyaikaisiksi monitilatoimistoiksi. Toimistotilojen suunnittelussa on panostettu nykyvaatimusten mukaiseen muunneltavuuteen, viihtyisyyteen, tehokkuuteen ja laatuun. Kaikki yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat, auditorio, kuntosali ja ravintola ovat saaneet uuden ilmeen. Myös talotekniikka ja hissit on uusittu samassa yhteydessä.

Autolla tavoittaa nopeasti Helsingin pääteiden verkoston tai lentoaseman. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja, joista osa on lämpimässä autohallissa, osa katetussa ulkotilassa tai pihalla. Sähköautojen latauspisteet lisätään perusparannuksen yhteydessä. Keskustaan Työpajalta matkustaa metrolla muutamassa minuutissa ja Espoon Matinkylään alle puolessa tunnissa. Sijainti ja olosuhteet kannustavat myös työmatkapyöräilyyn, jota varten on oma lukittu parkkitila ja uusitut sosiaalitilat.


Lisätietoja soita 020 730 4530 tai info@repoint.fi. Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kalasatama
Kerros
7
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
565 m²
Kokonaispinta-ala
565 m²
Kunto
Hyvä
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen
Tiedustelut
Lisätietoja soita 020 730 4530 tai info@repoint.fi

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 020 730 4530
Repoint Toimitilat Oy
Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki
Puh: 020 730 4530

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita