112 m²

Huopalahdentie 24, Munkkiniemi, Helsinki

Pinta-ala
112 m²
Huoneita
Kerros
4 / 5
Rakennusvuosi
2002
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Munkkiniemi
Kaupunki
Helsinki

Viihtyisä 112 m² toimistotila hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Munkkivuoresta.

Munkkivuoren Huudi on kahdesta rakennuksesta koostuva toimiva ja tunnelmallinen yrityspuistokokonaisuus. Huudi tarjoaa yrityksille viihtyisät tilat ja ajanmukaiset palvelut sekä loistavan sijainnin perinteikkään Munkkivuoren ostoskeskuksen kupeessa.

Kiinteistössä tarjoillaan maistuvaa lounasta ja aulassa tulijat vastaanotetaan iloisesti. Huudista löytyy kuntosali, sosiaalitilat, erinomainen pyöräparkki ja tarvittaessa järjestämme paikan suksille, jos haluaa talvella hiihtää töihin. A-talon ylimmässä kerroksessa pääsee myös saunaan työkavereiden kanssa.

Toimistohuoneistojen pinta-alat vaihtelevat noin 40 neliön pientoimistoista 1 460 neliön koko kerroksen tiloihin. Huoneistot ovat muunneltavissa vuokralaisen työskentelytapaan sopivaksi. Sisäpihan toimistoista voi ihailla rauhoittavaa metsämaisemaa, kun taas Huopalahdentien puolen tiloissa voi kylpeä valossa. Kiinteistössä on myös erillisiä neuvottelutiloja.

Erinomainen sijainti näkyvällä paikalla Huopalahdentien varrella takaa hyvät julkisen liikenteen palvelut, joita täydentävät kohteen hyvät henkilökunnan pysäköintitilat.

Perustiedot

Kaupunginosa
Munkkiniemi
Kohdenumero
17005325
Kerros
4 / 5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
112 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2002
Kerroksia
5
Energialuokka
E2013

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830
Scanreal Oy LKV
Opus Business Park, Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki
Scanreal Oy LKV
Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää