4 160 € / kk275,5 m²

Postiljooninkatu 4, Pasila, HelsinkiLiiketila, 4 wc

Vuokra/kk
4 160 € / kk
Pinta-ala
275,5 m²
Huoneita
1
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Pasila
Kaupunki
Helsinki

2021 valmistuneen asuinrakennuksen katutason liiketila ostovoimaiselta alueelta vilkkaan liikenneväylän varrelta. Liiketilaan on katutasosta täysin esteetön kulku, ja yksi wc:stä on invamitoitettu. Avara ja valoisa tila sopii monelle toimialalle, kuten myymälä, toimisto tai vastaanottotilaksi. Myös mahdollisuus ruokaravintolalle, valmiudet ilmanvahdolle rasvakanavalla, sekä rasvakaivo on asennettu. Isommille muutoksille ja käyttötarkoitukselle haetaan rakennuslupa.

Vuokralaisen on mahdollista viimeistellä tilan sisustus tai kysyä vuokranantajan tarjous. Wc tilat ja seinäpinnat viimeistellään ennen vuokrasuhteen alkamista sisältyen vuokraan. Mikäli vuokranantajan puolesta tehdään sisustuksen viimeistely ja mahdollisia laiteasennuksia, lasketaan suunnitelmien mukainen vuokra jaksotettuna määräaikaiselle sopimukselle. Vuokrasopimus voidaan tehdä esim. 5-10 vuoden ajalle määräaikaisesti. Tilasta on hakeuduttu alv-velvolliseksi, joten toiminnan tulee olla alvillista.

Liiketilan lämmitys (sis. vuokraan) kaukolämpö vesikiertoisin kattopaneeleiden kautta, joiden kautta myös kesäaikainen jäähdytys ! Pariovien edustalla on varalta lattialämmitys. Taloyhtiössä DNA Welho taloyhtiölaajakaista, jonka kautta mahdollisuus saada hyvät tietoliikenneyhteydet.

Autopaikat ovat tällähetkellä varattuja ja niiden määrästä sovitaan erikseen. Mahdollista saada neuvoteltua 1-2 autopaikkaa henkilökunnalle. Asiakaspysäköinti tällähetkellä kadunvarsi.

Postipuiston aluetta rakennetaan vauhdilla ja Postipuiston alueesta tulee noin 6000 asukkaan asuinalue. Alueella hyvät paikallisliikenteen yhteydet, sekä hyvä yhteys Tuusulanväylälle, Kehä I ja Hämeenlinnanväylälle.

Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Mika Nyman p.0400 347758, mika.nyman@op.fi Jarkko Kolehmainen p. 040 5774980, jarkko.kolehmainen@op.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Pasila
Kohdenumero
519235
Kerros
1 / 9
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
275,5 m²
Kokonaispinta-ala
275,5 m²
Huoneiston kokoonpano
Liiketila, 4 wc
Huoneita
1
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan
Tehdyt remontit
Talo valmistunut 11/2021.
Tilan jakaminen
Tila on jaettavissa. Tila jaettavissa väliseinillä useammaksi tilaksi.
Lisätiedot
Asunto Oy Helsingin Postipuiston Tähti on valmistunut 2021. Liiketila voidaan vuokrata myös tietyin edellytyksin ravintola-alan toimijalle. Lämmitys (kaukolämpö) ja viilennys (talossa oma VJK) ovat kattosäteilijöiden kautta + mukavuuslattialämmitys (sähkö) ikkunavyökkeellä, leveys noin yksi metri. Mukavuuslämmityksen käyttö tarvittaessa, tilan varsinainen lämmitys ei sitä vaadi. Valomainokset periaatteessa mahdollisia, joille tarvitaan luvat rakennusvavonnalta ja katsottava ilme vuokranantajan kanssa siten, että sopii talon "kokonaiskuvaan."
Kohde on
Osakehuoneisto
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
HELSINKI

Hinta

Vuokra/kk
4 160 € / kk

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Tilasta on hakeuduttu alv-velvolliseksi, joten toiminnan tulee olla alvillista ja vuokrahintaan tulee alv päälle. Vesimaksuennakko, tasaus kulutuksen mukaan. Jätehuolto. Vuokrankorotus, vähintään 2% vuosi. Vuokralaisen tulee tehdä sähkösopimus, sekä sopimus tietoliikenneyhteyksistä. Vuokralaisella on oltava vastuuvakuutusvoimassa Vuokravakuus 3 kuukauden vuokraavastaava summa.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Huoneistojen lukumäärä
0
Liiketilojen pinta-ala
0 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Kerroksia
9
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Puh: 0400 347758
OP Koti Uusimaa Oy LKV | Toimitilat
Hakaniemenranta 1, 00530 Helsinki
Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Puh: 0400 347758

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita