909 m²

Runeberginkatu 14-16, Etu-Töölö, Helsinki

Pinta-ala
909 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Etu-Töölö
Kaupunki
Helsinki

Runeberginkatu 14-16, 909m2, , Toimistotila

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevat vanhan Kauppakorkeakoulun toimistotilat etsivät nyt uusia mahdollisuuksia! Yhdestä suomalaisen arkkitehtuurin merkkirakennuksesta löytyy niin alkuperäiset funkkistyyliset ikkunakarmit kuin myös alkuperäiset kaarevat portaat. Historiallinen rakennus on vuodelta 1950 ja sen viimeisin peruskorjaus valmistui loppuvuodesta 2020, alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen.

Avara toimistotila ylimmästä kerroksesta, korkeat ikkunat lattiasta kattoon ja valoisuus luovat työympäristön, joka inspiroi myös itse työntekoon. Tila on kooltaan 909m2 ja tarjoaa upeat puitteet yrityksille mahdollistaen yhdessä tekemiselle sekä yhdessä oloon. Tämän upeampaa loft-tyylistä toimistotilaa saa etsiä. Historiallinen rakennus, sen kultaiset yksityiskohdat niin rakennuksen aulassa, kuin tilan ikkunankarmeissa vievät takaisin ajassa. Tämä toimistotila ja sen miljöö ovat vailla vertaa.

Rakennuksen pääkäyttäjä on vuoden 2021 alusta alkaen ollut Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE), joka tarjoaa kansainvälisesti liikkeenjohdon valmennus -ja kehittämispalveluita. Entisessä opiskelijaravintolassa toimii kaikille avoin ruokaravintola Ravintola Töölö. Ravintola Töölön kautta voi myös varata rakennuksen kauniin juhlasalin ja auditorion, joissa voi järjestää erilaisia juhlia, konsertteja, illallisia ja seminaareja.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki
Kaupunginosa
Etu-Töölö
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
909 m²
Kokonaispinta-ala
909 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1950
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita