1 866 m²

Kumpulantie 11, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
1 866 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Tehokas, tyylikäs ja tilava, 1866 m² pääkonttoritasoinen toimistotila loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.

Kiehtovana ja nopeasti kehittyvänä bisnes- ja kulttuurialueena tunnettu Vallila houkuttelee puoleensa niin korkean profiilin yrityksiä kuin luovien alojen toimijoitakin. Historiallisen teollisuusalueen sydämenä sykkii innovatiivinen ja yhteisöllisyyttä luova yrityskeskittymä Train Factory. Alue tarjoaa yrityksille kansainvälisen tason lähi- ja yrityspalvelut kauppakeskuksineen ja trendiravintoloineen. Lähistöllä sijaitsevat muun muassa Mall of Tripla, Redi ja Messukeskus.

Kohde sijaitsee Pasilan aseman kupeessa, Helsingin toiseksi tärkeimmän pääväylän, Teollisuuskadun, ja vilkkaan Mäkelänkadun välissä. Pasilan asemalle on noin 800 metriä ja lähellä sijaitsee useita raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Alue on nopeasti saavutettavissa myös henkilöautolla ja pyörällä.

Vuokralaisille on tarjolla 90 autopaikkaa, joista 30 sijaitsee autohallissa. Polkupyöräilijöille on 20 lukittavaa paikkaa autohallin yhteydessä. Vierailijoille on useita kadunvarsipaikkoja ja lähistöllä sijaitsee myös Elimäentien parkkiluola.

Kiinteistöstä löytyy oma kuntosali, saunaosasto ja työmatkapyöräilyn mahdollistavat sosiaalitilat. Kohteessa on erinomainen lastausalue ja tavarahissi sekä työmukavuutta lisäävä jäähdytysjärjestemä. Sisäänkäynti ja aulapalvelut uudistuvat vuokralaisten toiveiden mukaisesti.

Syksyllä 2022 vapautunut Kumpulantie 11 -kiinteistö tuo markkinoille poikkeuksellisen isot ja kustannustehokkaat toimitilat. Viisikerroksinen kohde tarjoaa mahdollisuuden tehokkaiden hybriditilojen, yksityisten työhuoneiden tai yhteisöllisten avotilojen rakentamiseen. Valoisiin tiloihin mahtuu työskentelemään jopa 500–750 henkilöä. Kohteen valtteja ovat hieno auditoriotila ja loistavat tavarankuljetusmahdollisuudet. Entisessä teknologiatalona kohteessa on myös erinomaiset tietoliikenneyhteydet.

Vuokralaisia palvelevat lähialueen trendikkäät kahvila- ja lounaspaikat sekä Mall of Triplan, Messukeskuksen, Train Factoryn, Businessparkin ja Mäkelänrinteen urheilukeskuksen kattavat ruoka-, bisnes- ja afterwork-palvelut. Alueella on elämää ympäri vuorokauden ja palvelut kehittyvät jatkuvasti

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kumpulantie 11, 00520 Helsinki
Kaupunginosa
Vallila
Kohdenumero
17038075
Kerros
4 / 9
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 866 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
Sop. muk.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Kerroksia
9
Energialuokka
F2007

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830
Scanreal Oy LKV
Opus Business Park, Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki
Scanreal Oy LKV
Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita