Pinta-ala
1 480 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Pääkonttoritason toimistotilaa Vallilassa muokattuna vuokralaisen tarpeeseen

Kumpulantie 11, 00520 Helsinki, / Kuortaneenkatu 3 Vallila toimistoa esim 1480m2 2 krs ja tilaa yhteensä 9181m2 kerrokset 2-6 nyt vapaana. Tehoa, tilaa ja toimivuutta – pääkonttoritason toimitilat vetovoimaisessa Vallilassa. Kaikki tilat tai kerroksittain noin 2000m2 / kerros tai kerroksesta sopiva kokonaisuus kerrospohjan antamien mahdollisuuksien mukaan jaettuna.

Kiehtovana ja nopeasti kehittyvänä bisnes- ja kulttuurialueena tunnettu Vallila houkuttelee puoleensa niin korkean profiilin yrityksiä kuin luovien alojen toimijoitakin. Historiallisen teollisuusalueen sydämenä sykkii innovatiivinen ja yhteisöllisyyttä luova yrityskeskittymä Train Factory. Alue tarjoaa yrityksille kansainvälisen tason lähi- ja yrityspalvelut kauppakeskuksineen ja trendiravintoloineen. Lähistöllä sijaitsevat muun muassa Mall of Tripla, Redi ja Messukeskus. Syksyllä 2022 vapautuva Kumpulantie 11 -kiinteistö tuo markkinoille poikkeuksellisen isot ja kustannustehokkaat toimitilat. Viisikerroksinen kohde tarjoaa mahdollisuuden tehokkaiden hybriditilojen, yksityisten työhuoneiden tai yhteisöllisten avotilojen rakentamiseen. Valoisiin tiloihin mahtuu työskentelemään jopa 500–750 henkilöä. Kohteen valtteja ovat hieno auditoriotila ja loistavat tavarankuljetusmahdollisuudet. Entisessä teknologiatalona kohteessa on myös erinomaiset tietoliikenneyhteydet. Vuokralaisia palvelevat lähialueen trendikkäät kahvila- ja lounaspaikat sekä Mall of Triplan, Messukeskuksen, Train Factoryn, Businessparkin ja Mäkelänrinteen urheilukeskuksen kattavat ruoka-, bisnes- ja afterwork-palvelut. Alueella on elämää ympäri vuorokauden ja palvelut kehittyvät jatkuvasti.

Kiinteistön tiedot: Kiinteistö on saneerattu 2011 ja nyt tilasaneeraukset toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Saavutettavuu; Kohde sijaitsee Pasilan aseman kupeessa, Helsingin toiseksi tärkeimmän pääväylän, Teollisuuskadun, ja vilkkaan Mäkelänkadun välissä. Pasilan asemalle on noin 800 metriä ja lähellä sijaitsee useita raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Alue on nopeasti saavutettavissa myös henkilöautolla ja pyörällä. Palvelut; Kiinteistöstä löytyy oma kuntosali, saunaosasto ja työmatkapyöräilyn mahdollistavat sosiaalitilat. Kohteessa on erinomainen lastausalue ja tavarahissi sekä työmukavuutta lisäävä jäähdytysjärjestemä. Sisäänkäynti ja aulapalvelut uudistuvat vuokralaisten toiveiden mukaisesti. Pysäköinti; Vuokralaisille on tarjolla 90 autopaikkaa, joista 30 sijaitsee autohallissa. Polkupyöräilijöille on 20 lukittavaa paikkaa autohallin yhteydessä. Vierailijoille on useita kadunvarsipaikkoja ja lähistöllä sijaitsee myös Elimäentien parkkiluola. Toimistotila – 2. kerros Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Oma lastauslaituri helpottaa logistiikkaa. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan. Pinta-ala 1480 m2 Toimistotila – 3. kerros Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilassa on myös konesali, jossa valmiudet mm. ups-sähköön. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan. Pinta-ala 2142 m2 Toimistotila – 4. kerros Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan. Pinta-ala 1866 m2 Toimistotila – 5. kerros Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan. Pinta-ala 1866 m2 Toimistotila – 6. kerros Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi, oma sauna ja kaksi terassia. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan. Pinta-ala 1827 m2 Vuokrataso on hyvin kohtuullinen. Pysäköintihallissa on 30 autopaikkaa ja pihalla on 60 paikkaa sekä lähialueella on paikoitushalleja. Polkupyöränsäilytys 20 pyörälle. Lounasravintoloita on lähialueella Pukuhuoneet on sekä naisille että miehille niin saunatiloissa kuin kuntokeskuksessa. Saunat ovat alakerrassa kuntokeskuksen yhteydessä ja sauna löytyy ylimmästä kerroksesta sekä terassi. Kuntosali on tilava ja hyvät Davis laitteet sekä pukuhuoneet ja sauna Henkilöhissit kerroksiin ja kellariin ja autohalliin sekä tavarahissi 3000kg Lastauslaiturit ja nostin on Jäähdytys on ja erinomaiset tietoliikenneyhteydet. Kysy lisätietoja kohteesta:

Juselius Harry KTM,LKV,KJs +358 400 208419 harry.juselius@toimitilapalvelu.fi

Toffer Aarno Merkonomi + 358 44 978 1393 aarno.toffer@toimitilapalvelu.fi

Pentti Kaartinen Ekonomi +358 50 337 8148 pentti.kaartinen@toimitilapalvelu.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kumpulantie 11, 00520 Helsinki
Kaupunginosa
Vallila
Kohdenumero
17039044
Kerros
2 / 6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 480 m²
Huoneiston kokoonpano
Monitilatoimisto tarpeen mukaan muokattuna
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti tai asiakkaan haluaman remontin valmistuttua.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3 kk:n vuokran + alv määrä
Välityspalkkio
Ei

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Kerroksia
6

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Harry Juselius KTM, LKV, Aarno Toffer Merkonomi, Pentti Kaartinen Ekonomi
Puh: 0400-208419 044-9781393 050-3378148
Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Harry Juselius KTM, LKV, Aarno Toffer Merkonomi, Pentti Kaartinen Ekonomi
Harry Juselius KTM, LKV, Aarno Toffer Merkonomi, Pentti Kaartinen Ekonomi
Puh: 0400-208419 044-9781393 050-3378148

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita