747 m²

Uudenmaankatu 16-20, Punavuori, Helsinki

Pinta-ala
747 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Punavuori
Kaupunki
Helsinki

Uudenmaankatu 16-20, 747m2, 5. kerros, Toimistotila

Uudenmaankadun kulmassa nyt upea vasta remontoitu toimistotila ylimmässä kerroksessa mielettömällä terassilla! Näissä maisemissa kelpaa oleskella. Kyseinen toimistotila sijaitsee 5. kerroksessa ja tarjoaa useita neuvotteluhuoneita sekä paljon avaraa tilaa, joka näin mahdollistaa niin yhteisöllisyydelle kuin myös hiljaiselle työskentelylle.

Tilasta löytyy useammat wc tilat ja keittiöt. Tilaan pääsee paljon valoa, sekä kattoterassille paistaa aurinko aamusta iltaan, luoden siitä mukavan alueen missä viettää yhdessä aikaa kollegoiden kanssa. Kiinteistö on saneerattu täysin vuosien 2020-2021 välisenä aikana ja tarjoaa nyt korkealaatuiset materiaalit sekä uudet talotekniikat, jotka näkyvät jo heti aulaan astuessa.

Alueelta löytyy useita eri ravintoloita ja kahviloita. Kulkuyhteydet ovat erittäin kätevät niin metrolla, bussilla, raitiovaunuilla, kuin pyörälläkin. Kampin metroasemalle kävely vain 5 minuuttia. Kiinteistön erikoisuutena on poikkeuksellisen iso oma parkkihalli autoille kuin myös pyörille.

Täysin uusitut suuren kerroskoon toimitilat keskellä Punavuorta, istutuslaatikoin varustetut viihtyisät terassit, valoisat toimistotilat, täydelliset toimiston ulkopuoliset palvelut lähikortteleissa ja alueen lähes ainoat isot pysäköintitilat niin autoille kuin pyörille tekevät Dekistä vertaansa vailla olevan toimistotilan. Talo on täysin saneerattu v.2019-2021 ja tilat rakennetaan vuokralaiselle betonilta. Pohja on joustava ja mahdollistaa kaikki variaatiot täydestä koppikonttorista avotilaan, ja kohteelle räätälöidään yrityksen toimintaa parhaiten palvelevat tilat. Vuokrattavana monipuolisesti erilaisia tilakokonaisuuksia.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Uudenmaankatu 16-20, 00120 Helsinki
Kaupunginosa
Punavuori
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
747 m²
Kokonaispinta-ala
747 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1969
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita