107 m²

Mannerheimintie 18, Keskusta, Helsinki

Pinta-ala
107 m²
Kerros
7
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Helsinki

Ylimmän kerroksen valoisa toimistotila tunnelmallisilla näkymillä Kukontorille yli sisäpihan kattojen. Hyvä pohjaratkaisu on tehokas ja toimiva tilanjaon kannalta ja tilaan on kaksi erillistä sisäänkäyntiä. Suora yhteys Forumin kauppakeskukseen ja parkkihalliin tuo sujuvuutta toimistoelämään ja houkuttelee viihtymään työpäivän jälkeenkin. Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ovat suuntaa-antavia taiteilijan tekemiä kuvia kohteen tiloista.

Arkkitehti Wäinö G. Palmqvist suunnitteli tämän vuonna 1923 valmistuneen kiinteistön, jossa aiemmin toimi sanomalehti Hufvudstadsbladetin kaikki toiminnot, paino mukaan lukien. Sata vuotta myöhemmin tässä upeassa punatiilitalossa toimii monenlaisia yrityksiä sen toimisto- ja liiketiloissa. Ja edelleen myös Hufvudstadsbladetin toimitus. Mannerheimintie 18 kuuluu osaksi Forum-korttelia, joka on Helsingin vilkkaimpia läpikulkupaikkoja. Korttelin vilkkaus pitää huolen, että asiakasvirrat ja tekemisen meininki pysyvät yllä vuodesta toiseen. Kohteen omistaa Sponda.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Keskusta
Kerros
7
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
107 m²
Kokonaispinta-ala
107 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1923
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita