610 m²

Gebhardinaukio 1, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
610 m²
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Tarjolla näyttävää, huippulaadukasta ja vastuullista toimistotilaa Vallila-Kalasataman alueella. Mahdollisuus vuokrata tämä toimisto kooltaan 610 m2.

Pääosoite kiinteistölle on Gebhardinaukio 1 mutta nämä tilat sijaitsevat osoitteissa Päijänteentie 12 ja Vääksyntie 2. Tämä OP:n pääkonttorina tunnettu toimistokortteli on moderni, vuosina 2015-2017 valmistunut JKMM Arkkitehtien suunnittelemana ja mm. LEED Gold -sertifikaatilla palkittu toimistorakennus.

Arkkitehtonisesti upeat tilat ovat avaria ja valoisia, ja materiaalit parhaita mahdollisia. Palvelut rakennuksessa ovat erinomaiset, joista esimerkkeinä lounasravintoloita löytyy useita, aulapalvelu ja neuvotteluhuoneet ovat tasokkaita sekä myös kuntosali-, hieronta- ja kampaamopalvelut ovat työntekijöiden käytettävissä.

Kohde on helposti saavutettavissa niin omalla autolla, julkisella liikenteellä kuin pyörälläkin. Metrolle kävelyä vain muutama minuutti ja työmatkapyöräilyyn kannustavat väljät ja siistit hygieniatilat. Kiinteistössä lämmin pysäköintihalli sekä autoille että pyörille.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vallila
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
610 m²
Kokonaispinta-ala
610 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2015

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita