649 m²

Hermannin rantatie 8, Kalasatama, Helsinki

Vapautuu
Heti vapaa
Pinta-ala
649 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kalasatama
Kaupunki
Helsinki

Monitilatoimisto, josta löydät avotyötilaa, työhuoneita sekä isompia erillisiä työskentelyalueita. Tila on muodoltaan kaareva.

Rantatie Business Park osoitteessa Hermannin rantatie 8 on tyylikäs ja moderni toimistotalo Kalasataman sydämessä. Tilat ovat uusia ja laadukkaita ja kiinteistön kantavana teemana on merihenkisyys. Rantatie Business Park koostuu kolmesta osasta: Original, Kasvu ja Loikka. Kiinteistön laajennusosat Kasvu ja Loikka ovat ympäristösertifioitu LEED® Gold -tasolle – Loikan katolla olevat aurinkopaneelit antavat energiaa rakennuksen ilmavaihtokoneille.

Talon palveluihin kuuluu mm. aulapalvelut, neuvotteluhuoneet ja ravintola, josta saat maukkaan lounaan. Pysäköintihallissa on asiakaspysäköintimahdollisuus ja vieraspysäköinti on maksullista.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kalasatama
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
649 m²
Kokonaispinta-ala
649 m²
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Vapautumassa oleva

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2009

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mira Taponen
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Mira Taponen
Mira Taponen

Ota yhteyttä ilmoittajaan