736 m²

Hiilikatu 3, Ruoholahti, Helsinki

Pinta-ala
736 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruoholahti
Kaupunki
Helsinki

Siistiä, muuttovalmista toimistotilaa toisessa kerroksessa. Toimivan kokonaisuuden muodostavat avokonttori sekä työ- ja neuvotteluhuoneet. Pidemmänkin työpäivän sujuvuuden tiloissa talon palveluiden lisäksi mahdollistavat toimistohuoneistoon kuuluvat omat wc-tilat sekä keittiö. Tämä tila sijaitsee aulan ja edustusravintolan läheisyydessä, joten myös asiakkaiden tapaaminen toimistolla hoituu sujuvasti.

Technopoliksen Ruoholahden kampus nauttii merinäköalasta ja erinomaisesta saavutettavuudesta. Tällä vilkkaalla kampuksella sijaitsee kahvila ja kaksi suosittua ravintolaa. Technopoliksen palvelut kattavat esimerkiksi kokoustilat sekä aulapalvelun, ja ystävällinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan. Myös oman toimiston ulkopuolella sijaitsevat yhteiskäytössä olevat työ- ja tapaamispisteet ovat kaikkien asiakkaiden käytössä.

Technopolis käyttää Ruoholahden kampuksella 100% uusiutuvaa sähköä ja kaikille kampuksen rakennuksille on myönnetty LEED-ympäristösertifikaatti.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Hiilikatu 3, 00180 Helsinki
Kaupunginosa
Ruoholahti
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
736 m²
Kokonaispinta-ala
736 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2008
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita