572 m²

Hiomotie 8, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
572 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Muuntojoustava viidennen kerroksen toimistokokonaisuus. Nykymuodossa tilaan saa noin 30 työpistettä työhuoneissa. Työhuoneita on erikokoisia, joten sekä yhden että useamman henkilön jakamat työhuoneet on mahdollista toteuttaa. Avoin tila mahdollistaa sosiaaliset kohtaamiset kollegoiden kesken. Tilaa on mahdollista muokata myös osin avotoimistoksi ja mahdollisista muutostöistä sovitaan erikseen. Tilaan kuuluu oma keittiönurkkaus ja wc-tilat.

Hiomotie 8:ssa arki sujuu ja palvelut pelaavat. Toimistokiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, kehittyvällä ja helposti saavutettavalla alueella keskellä pääkaupunkiseutua. Hiomotie 8 on osa yrityskampus Jujua, jonka yli 40 000 m²:n tilat joustavat ja mukautuvat yrityksen tarpeiden mukaan. Kattavat kampuksen palvelut ravintoloista kokous- ja hyvinvointipalveluihin ovat kaikkien yritysten käytettävissä.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Hiomotie 8, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
572 m²
Kokonaispinta-ala
572 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1989
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mira Taponen
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Mira Taponen
Mira Taponen

Ota yhteyttä ilmoittajaan