1 294 m²

Huopalahdentie 24, Munkkivuori, Helsinki

Pinta-ala
1 294 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Munkkivuori
Kaupunki
Helsinki

Suurempaakin joukkoa palveleva toimistotila Huudin toisessa kerroksessa. Tämä tila palvelee kattavasti monenlaisia tarpeita mahdollistaen rauhallisen työskentelyn ja tiimityöskentelyn tarjoten tiloja aina pienemmistä toimistohuoneista suurempiin neuvottelutiloihin. Toimistohuoneistoon kuuluu monta omaa wc-tilaa.

Kahdesta osasta (A ja B) koostuva Huudi sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksen, loistavien liikenneyhteyksien ja metsäisen luonnon tuntumassa. Yli 10.000 neliön kokonaisuus tarjoaa monipuolisesti erilaisia tiloja isommalle ja pienemmälle käyttäjälle laajoin palveluin. Kiinteistön palveluihin kuuluvat mm. näyttävä aula vastaanottoineen, lounasravintola, kuntosali, vuokrattavat edustus- ja kokoustilat sekä sauna. Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät ja tuleva Raide-Jokeri kulkee myös läheltä parantaen julkisia yhteyksiä entisestään. Pysäköintipaikat henkilöstölle löytyy pihalta tai hallista ja vieraillekin löytyy pihalta paikkoja.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Munkkivuori
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 294 m²
Kokonaispinta-ala
1 294 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2002
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita