1 944 m²

Ilmalantori 4, Ilmala, Helsinki

Vapautuu
31.05.2023
Pinta-ala
1 944 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ilmala
Kaupunki
Helsinki

Mahdollisuus vuokrata oma kerros upouudesta Ilmalanlinnasta. Hieno mahdollisuus esim. sijoittaa tehokas ja näyttävä pääkonttoritason toimisto tähän viidenteen kerrokseen.

Vuokrattavat omat tilat loppuunsaatetaan tulevan käyttäjän tilaratkaisuin ja materiaalivalinnoin joten mahdollisuus on brändätä tämä oman ilmeen ja esim. yritysvärien mukaan.

Kysythän lisätiedot meiltä ja lähdetään katsomaan kohdetta paikan päälle?

Ilmalanlinna on valmis keväällä 2023 sijoittuen uuden Ilmalantorin laidalle. Sijainti nopeasti kehittyvällä Pasila-Ilmalan alueella on erinomainen, huippukulkuyhteyksien äärellä. Kiinteistö on pääkonttoritason tilaa - useampi pääkonttori onkin tähän jo muuttamassa – mutta omia neliöitä ei tarvitse tuhansia kuitenkaan vuokrata päästäkseen näin upeaan taloon vuokralaiseksi.

Palvelut ovat talossa häkellyttävän laajat, mm. loistavat ravintolapalvelut, sähköautojen ja -pyörien latauspaikka, autopesu ja pesulapalvelut.

Hybridityöskentely edellyttää nykyään melko joustavaa tilankäyttöä siksi Ilmalanlinnassa on kolmikerroksinen yhteistyöskentelyalue, joka mahdollistaa vuokralaisille omien tilojensa tehokkaamman hyödyntämisen. Vuokralaisten varattavissa on myös runsaasti erilaisia neuvottelu- ja työskentelytiloja lähi- ja verkkotapaamisiin.

Lämmitys ja jäähdytys on säteilypaneeleilla uusiutuvalla kaukolämmöllä ja -kylmällä, vesikalusteet ovat vettä säästäviä ja energiatehokkaita, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto on lämmöntalteenotolla. Toimistoissa ja kokoustiloissa modernit LED-valaisimet. Katolle asennetaan aurinkosähköjärjestelmä.

Autoilevalle löytyy parkkihalli. Ilmalantori on avattu ja uusi raitiovaunulinja kulkee jo sitä kautta. Myös Ilmalan juna-asema on aivan vieressä mahdollistaen toimivat ja nopeat julkiset yhteydet.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras t

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Ilmalantori 4, 00240 Helsinki
Kaupunginosa
Ilmala
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 944 m²
Kokonaispinta-ala
1 944 m²
Vapautuu
31.05.2023

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2023
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita