355 m²

Itämerenkatu 1, Ruoholahti, Helsinki

Pinta-ala
355 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruoholahti
Kaupunki
Helsinki

Toisessa kerroksessa sijaitseva siisti toimistotila, jonka ominaisuuksia voidaan mukauttaa vastaamaan tarpeitanne. Tämän toimistotilan layout muuttuu avotoimistoksi ja huonetoimistoiksi toivomusten mukaan. Siistit tilat palvelevat niissä työskentelevien henkilöiden hyvinvointia ja auttavat tekemään toimistolle saapumisesta miellyttävän kokemuksen.

Ruoholahden Westport on erinomaisella sijainnilla, vilkkaan Länsisataman läheisyydessä. Tämä Helsingin läntinen portti maailmalle on vuonna 1998 valmistunut moderni liikerakennus, jonka tilat ja palvelut vastaavat nykypäivän vaatimuksia. Kiinteistön valoisat toimistotilat mukautuvat käyttäjän toiveita kuunnellen avotoimistoksi tai yksityisyyttä antaviksi työhuoneiksi. Westportista löytyy ravintola Gresa, josta mukaan voi napata lounaan ja tilata kokoustarjoilut. Rakennuksesta löytyy niin ikään useita neuvotteluhuoneita, uusi 20 hengen studio sekä avarat kokoustilat. Näiden lisäksi rakennuksessa vuokralaisia palvelee kuntosali ja saunatilat.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ruoholahti
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
355 m²
Kokonaispinta-ala
355 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1998
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita