256 m²

Itämerentori 2, Ruoholahti, Helsinki

Pinta-ala
256 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruoholahti
Kaupunki
Helsinki

Helsingin keskustan korkein toimistorakennus, Itämerentorni, tarjoaa erikokoisille yrityksille täyden palvelun kokous- ja toimitiloja Ruoholahdessa.

Vapaana olisi 256 m2 eli toisen käyttäjän kanssa jaettu kerros (7. krs).

Vuonna 2000 Sitran pääkonttoriksi valmistuneen rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Pekka Helin. Ruoholahden kattojen ylle kohoavassa Itämerentornissa on 16 kerrosta, joista ylimmässä vaikuttava näköalaterassi ja upea kattosauna.

Palveluina vuokralaisille löytyvät mm. aulapalvelut, vuokrattavat kokoustilat. näyttävä saunaedustustila ja parkkihallista vuokrattavat paikat.

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rakennuttama Itämerentorni valmistui vuonna 2000. Itämerentornin arkkitehtuuria on palkittu niin kotimaassa kuin maailmallakin. Arkkitehti Pekka Helinin suunnitteleman rakennuksen julkisivussa yhdistyvät säänkestävä ja kierrätettävä teräs sekä näyttävä lasi. Valmistumisvuonnaan Kiinteistö Oy Itämerentori voitti teräsrakennealan ammattilaisten myöntämän Vuoden Teräsrakenne -palkinnon.

Itämerentornin energiankulutusta, vedenkulutusta ja hiilijalanjälkeä on pienennetty viime vuosina jopa kymmeniä prosentteja. Kierrätyksen tehostamisen johdosta myös jätteiden synty on vähentynyt, ja sähköä tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä. Kiinteistö lämmitetään kaukolämmöllä ja jäähdytetään pääosin merenpohjasta johdetulla kaukokylmällä. Rakennukselle ja kiinteistön johtamiselle on myönnetty kansainvälinen BREEAM-ympäristösertifikaatti tasoltaan Very Good.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ruoholahti
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
256 m²
Kokonaispinta-ala
256 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2000

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita