184 m²

Kaisaniemenkatu 4, Kaisaniemi, Helsinki

Pinta-ala
184 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kaisaniemi
Kaupunki
Helsinki

Täysin pintaremontoitu tila, johon pääsee vielä valitsemaan keittiö- ja lattiamateriaalit, sekä huonejaon tilaratkaisut. Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ovat suuntaa-antavia yleiskuvia kohteen tiloista.

Kaisanimenkatu 4 on osa Fenniakorttelia ja se sijaitsee aivan Helsingin Rautatientorin vieressä, Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella. Vuonna 1929 valmistuneessa ja 2000 luvun alussa saneeratussa kahdeksankerroksisessa kiinteistössä on toimistotilaa ja liiketilaa. Mistä ikinä saavutkin, on sijainti mitä loistavin ja kaikki keskustan palvelut sekä ravintolat ovat kävelyetäisyydellä. Pelkästään Fenniakorttelista löytyy monia ravintoloita ja kahviloita. Vapaissa tiloissa löytyy ihastuttavia ja persoonallisia pohjaratkaisuja. Kohteen omistaa Sponda.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kaisaniemi
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
184 m²
Kokonaispinta-ala
184 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1929
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita