147 m²

Kaivokatu 1, Keskusta, Helsinki

Pinta-ala
147 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Helsinki

Muuttovalmis moderni, jäähdytetty toimistotila työhuoneilla ja neuvotteluhuoneella. Oma keittiö ja wc-tilat. Ihastuttavat kaari-ikkunat katonrajassa tuovat valoa huoneisiin ja henkivät historiallisen rakennuksen tunnelmaa tarjoten samalla myös yksityisyyttä. Huom. Tilaan on sisäänkäynti ainoastaan portaita pitkin rautatieaseman pohjoissiiven puolelta (Elielin aukion puoli).

Miltä kuulostaisi toimistotila Suomen vilkkaimmassa rakennuksessa aivan Stadin sydämessä? Päärautatieasema tarjoaa historiallisen miljöön, jonka tilat henkivät menneisyyden arvokkuutta. Arkkitehti Eliel Saarisen suunnittelema 100-vuotias Päärautatieasema on ikoninen rakennus, joka on jokaiselle tuttu. Kulkuyhteydet eivät tästä enää parane ja matkaa pääsee taittamaan junalla, bussilla, metrolla tai raitiovaunulla aivan oven edestä. Mikäli arvostat keskeistä sijaintia ja mahdollisuutta liikkua eri kulkuvälineillä helposti ympäri pääkaupunkiseutua sekä maakuntia, on Päärautatieasema oikea valinta. Parhaillaan käynnissä oleva uudistushankkeen myötä asemasta tulee entistä viihtyisämpi solmukohta jopa 250 000 päivittäiselle kävijälleen ja entistä houkuttelevampi liikepaikka uusille vuokralaisilleen. Tule tutustumaan ja ihastu!

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kaivokatu 1, 00100 Helsinki
Kaupunginosa
Keskusta
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
147 m²
Kokonaispinta-ala
147 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita