398 m²

Konepajankuja 1, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
398 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Erittäin näyttävä ja valoisa toimisto jossa yhtä kokoushuonetta ja keittiötä lukuunottamatta seuraava käyttäjä pääsee paljolti suunnitelemaan millaiseksi tilan pohjaratkaisun haluaa. Oheinen pohjakuva on vain yksi ajatus. Kohteesta on myös tehty virtuaalinen esittely joten kurkkaathan myös sen. Otathan meihin yhteyttä jos kohde yhtään voisi kiinnostaa.

Konepajankatu 1 eli Fredriksberg A on perinteikkääseen punatiilikortteliin vaivatta sulautuva modernin, neliosaisen toimtilakokonaisuuden ensimmäinen rakennus.

Konepajan ytimessä sijaitseva moderni toimistotalo on lähes täynnä tyytyväisiä vuokralaisia mutta muutama toimija vielä mahtuu mukaan.

Keväällä 2018 valmistunut Fredriksberg A on moderni ja omalla tavallaan industriaalinen kiinteistö jossa on noin 8 700 m² vuokrattavaa toimitilaa kuudessa kerroksessa. Palveluina talossa on mm. aulapalvelut, Wonderlandin vuokrattavat tilat sekä lounasravintola. Kiinteistöllä on pyöräparkki ja erikseen vuokrattavat pysäköintipaikat sijaitsevat rakennuksen kellarissa olevassa pysäköintihallissa.

Ekologisesti rakennetun, valoisan kiinteistön arkkitehtuurista, sisustuksesta ja tekniikasta vastaavat alan huiput;aulan näyttävä valoefektikatto on suunnittelija Vertti Kiven käsialaa.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vallila
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
398 m²
Kokonaispinta-ala
398 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2018
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita