150 m²

Kornetintie 3, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
150 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Toisen kerroksen valoisa toimistotila. Tätä tilaa voidaan saneerata vastaamaan yrityksenne tarpeita. Suorakaiteen muodosta eroava pohjaratkaisu luo tilaan näyttävän kulmassa sijaitsevan toimistohuoneen, jonka vierustassa sijaitsee myös kaksi muuta hieman erikokoista työhuonetta valoa tuovin ikkunoineen. Työhuoneiden lisäksi tähän toimistohuoneistoon kuuluu avointa tilaa, joka sopii hyvin esimerkiksi työskentelyyn, jonka aikana helppo kommunikointi muiden tilassa olijoiden kanssa on tärkeää.

Kornetintie 3:ssa arki sujuu ja palvelut pelaavat. Toimistokiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, kehittyvällä ja helposti saavutettavalla alueella keskellä pääkaupunkiseutua. Kornetintie 3 on osa yrityskampus Jujua, jonka yli 40 000 m²:n tilat joustavat ja mukautuvat yrityksen tarpeiden mukaan. Samassa rakennuksessa sijaitsevat ravintola, sekä kuntosali-, sauna- ja neuvottelutilat, joita täydentävät kampuksen muut palvelut.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kornetintie 3, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
150 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1986
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mira Taponen
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Mira Taponen
Mira Taponen

Ota yhteyttä ilmoittajaan