875 m²

Lautatarhankatu 6, Kalasatama, Helsinki

Vapautuu
Heti vapaa
Pinta-ala
875 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kalasatama
Kaupunki
Helsinki

Miltä kuulostaisi täysin uniikki toimistotila Kalasataman sydämestä? Ylimmän kerroksen korkeakattoinen ja avoin ullakkotila, jossa on kattoikkunoita, sisäparvi, oma keittiö ja tavarahissi. Kokonaisuuden kruunaa oma takka ja sauna.

Lindström Talo on alueen vanhimpia kiinteistöjä ja rakennettu vuonna 1902. Talo toimi nimensä mukaisesti Lindströmin pesularakennuksena, mutta koki täydellisen remontin vuonna 2003, jolloin se uudistettiin pesulasta moderniksi tämän päivän toimistotilaksi. Kiinteistön vanhan käyttötarkoituksen vuoksi osa tilasta on upeaa yli neljän metrin huonekorkeudellista industrial-henkistä tilaa suurine ikkunoineen.

Kiinteistön päivityksen yhteydessä otettiin huomioon nykypäivän vaateet ja tila onkin muokattavissa joustavasti erilaisiin tarpeisiin. Talosta löytyy aulapalvelun lisäksi myös yhteisiä neuvottelutiloja ja ravintola, josta saa niin aamupalaa kuin lounastakin. Lindströmin Talo sijaitsee aivan Teurastamon urbaanin kaupunkikeskuksen vieressä, josta löydät lounasvaihtoehtoja. Kauppakeskus REDI sijaitsee kävelymatkan päässä.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kalasatama
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
875 m²
Kokonaispinta-ala
875 m²
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Vapautumassa oleva

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1902
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mira Taponen
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Mira Taponen
Mira Taponen

Ota yhteyttä ilmoittajaan