490 m²

Mikonkatu 15, Kaisaniemi, Helsinki

Pinta-ala
490 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kaisaniemi
Kaupunki
Helsinki

Monien mahdollisuuksien toimistotilaa, joka soveltuu avo- ja huonetoimistoiksi. Tällä hetkellä tilajako tehty runsaalla avotoimistotilalla, jonka lisäksi muutamia neuvotteluhuoneita ja hiljaisen työn huoneita. Kolmannen kerroksen ikkunoista avautuvat upeat näkymät Rautatientorille. Huomaathan, että tilaa voidaan muokata uuden käyttäjän tarpeisiin vastaavaksi. Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ovat taiteilijan suuntaa-antavia kuvia kohteen tiloista.

Mikonkatu 15 eli tuttavallisemmin Mikonlinna sijaitsee loistavalla paikalla Fenniakorttelissa aivan Rautatientorin kupeessa. Mikonlinnan on suunnitellut arkkitehti Valter Jung vuonna 1940 Suomen Gummitehdas Oy:lle, joka tunnetaan nykyään paremmin nimellä Nokian Renkaat. Nykyään tässä uljaassa rakennuksessa toimii useita yrityksiä sen liike- ja toimistotiloissa. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Mikonlinna on helppo saavuttaa mistä ikinä saavutkaan. Voisi sanoa, että sijainti on mitä erinomaisin, kun haluat päästä näppärästi ”ovelta ovelle”. Lisäksi kaikki keskustan palvelut ovat aivan vieressä. Kohteen omistaa Sponda.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Mikonkatu 15, 00100 Helsinki
Kaupunginosa
Kaisaniemi
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
490 m²
Kokonaispinta-ala
490 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1940
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita