52 m²

Mikonkatu 19, Kaisaniemi, Helsinki

Pinta-ala
52 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kaisaniemi
Kaupunki
Helsinki

Siisti ja kompakti avotoimistotila valoa tuovilla kattoikkunoilla. Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ovat suuntaa-antavia kuvia kohteen tiloista.

Mikonkatu 19 on monipuolinen toimisto- ja liikekiinteistö uudistuneessa Fenniakorttelissa. Rautatientorin ääressä sijaitsevalle kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua ja kaikki keskustan palvelut ovat aivan nurkan takana ja päivittäispalvelut löytyvät Fenniakorttelin lukuisista liikkeistä. Kiinteistö koostuu kahdesta rakennuksesta, joista toiseen on kulku Mikonkadulta ja toiseen Vilhonkadulta. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa. Konekauppa Aatra rakennutti arkkitehtitoimisto Palmqvist & Sjöströmin suunnitelmien mukaan tämän talon vuonna 1912. Sittemmin rakennus siirtyi Autoliike Nikolajeffille, jolta se sai nykyisen nimensäkin. Nyt reilun sata vuotta valmistumisensa jälkeen tätä arvorakennusta asuttaa mm. Grand Casino Helsinki ja monien organisaatioiden toimistot. Kohteen omistaa Sponda.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Mikonkatu 19, 00100 Helsinki
Kaupunginosa
Kaisaniemi
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1912
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita