151 m²

Porkkalankatu 24, Ruoholahti, Helsinki

Pinta-ala
151 m²
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruoholahti
Kaupunki
Helsinki

Hyväkuntoinen avotila ensimmäisessä kerroksessa. Tilassa myös kaksi vetäytymistilaa (puhelinkoppi ja 2-3 hlö Teams-tila).

Porkkalankatu 24 mahdollistaa tehokkaan ja mukavan työskentelyn Ruoholahden kasvavassa toimistokeskittymässä. Kiinteistössä on vuokrattavia toimistotiloja, aulapalvelu, lounasravintola, autohalli sekä pukuhuone- ja suihkutilat. Kauppakeskus Ruoholahti on vieressä ja Porkkalankadulle pääsee helposti niin julkisilla, kuin omalla autollakin.

Keskeinen sijainti ja Porkkalankadulle avautuvat isot ikkunat ovat Sulka-talon valttikortteja. Ikkunoista on myös mahtavat merimaisemat Itämerelle. Huonekorkeus, avaruus ja valoisuus luovat tiloihin tunnelmaa ja parantavat työntekijöiden viihtyvyyttä. Oman hienoutensa alueelle lisää näyttävä ja kunnostettu Lauttasaaren silta, jota pitkin kulkee päivittäin suuri määrä autoilijoita, pyöräilijöitä ja jalankulkijoita. Kulkeminen kiinteistölle on vaivatonta, sillä Ruoholahden metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä ja bussit sekä raitiovaunut kulkevat lähelle. Sulkaan on kätevää saapua myös autolla, pyöräillen tai sähköpotkulaudoilla.

Kysythän meiltä lisätietoja ja mielellämme organisoimme käynnin kiinteistöön.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ruoholahti
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
151 m²
Kokonaispinta-ala
151 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2006

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita