585 m²

Pursimiehenkatu 29-31, Punavuori, Helsinki

Pinta-ala
585 m²
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Punavuori
Kaupunki
Helsinki

Merikorttelissa sijaitseva Penthouse-toimisto nyt raakapinnoilla, minimikoko on 585 m2 mutta tilaa saa myös hieman enemmän halutessaan. Tila on nyt raakapinnoilla, mutta tässä on potentiaalia henkeäsalpaavaan toimistoon. Tila toteutetaan uuden käyttäjän tarpeisiin. Tulevan käyttäjän pitää olla valmis sitoutumaan tilaan hieman pidemmäksi aikaa ja olemaan kärsivällinenkin, sillä muutostyöt tähän tilaan vievät aikansa. Mutta lopputulos on taatusti sellainen että voi ylpeänä tuoda asiakkaita ja sidosryhmiään, eikä oma henkilökuntakaan taatusti kovin usein jää kotikonttorille jos toimisto olisi tällainen.

Merikorttelissa oli 1900-luvun alussa vain joukko yksikerroksisia puisia asuintaloja kunnes Suomen Kaapelitehdas rakennutti paikalle Valter Jungin ja W. G. Palmqvistin suunnitteleman tehdaskiinteistön (vaiheittain 1919-1934) jossa nykyään valmistuu kaapelin sijaan mm. elämyksiä, pitsaa, luovia ajatuksia, koodia, markkinointia, mediaa, myyntiä yms. Paksua seinää, isoa ikkunaa, korkeaa huonekorkeutta, mutta modernia työympäristöä ja loistavat yhteydet niin datalle kuin ihmisille. Täällä on helppoa viihtyä ja todella monet ovatkin viihtyneet erittäin pitkään. Vapaita tiloja on POOL-konseptin pientoimistoista aina suuriin satojen neliöiden kokonaisuuksiin saakka. Raakapinnoilla olevan tilan kuvat ovat tästä tilasta mutta fiiliskuvat eivät vaan jo asiakkaille tehdyistä tiloista, mutta samaa fiilistä ja tasoa voidaan toteuttaa myös teille. Jos tässä on ideaa ja kiinnostavuutta – ota yhteys Croisetten välittäjiin, me vastaamme mahdollisiin lisäkysymyksiin ja viemme teidät mielellään tutustumaan tarkemmin kohteeseen.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Pursimiehenkatu 29-31, 00150 Helsinki
Kaupunginosa
Punavuori
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
585 m²
Kokonaispinta-ala
585 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1919

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita