338 m²

Takomotie 8, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
338 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Viidennen kerroksen toimistotila Helsingin Pitäjänmäestä. Tähän tilaan mahtuu sujuvasti useita työpisteitä avokonttoriin ja palavereita on mahdollista pitää neuvotteluhuoneissa. Työpäivää sujuvoittavat tähän tilaan kuuluvat keittokomero ja wc-tilat.

Takomotie 8:ssa toimivat tilat ja sujuvat palvelut kohtaavat. Toimistokiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, kehittyvällä ja helposti saavutettavalla alueella keskellä pääkaupunkiseutua. Takomotien, Kornetintien ja Hiomotien kiinteistöviisikko muodostaa yrityskampus Jujun, jonka yli 40 000 m²:n tilat joustavat ja mukautuvat yrityksen tarpeiden mukaan. Kampuksen pääsisäänkäyntinä toimivassa Takomotien kohteessa on toimisto- ja neuvottelutiloja, esittely-/työtiloja, ravintola ja keittiö, varastotiloja sekä pääsisäänkäynnillä sijaitseva koko kampuksen aulapalvelu. Käytettävissä ovat myös kaikki muut kampuksen palvelut.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Takomotie 8, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
338 m²
Kokonaispinta-ala
338 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1989
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mira Taponen
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Mira Taponen
Mira Taponen

Ota yhteyttä ilmoittajaan