455 m²

Tammasaarenkatu 5, Ruoholahti, Helsinki

Pinta-ala
455 m²
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruoholahti
Kaupunki
Helsinki

Tämä avoin toimistotila taipuu moneen. Tilaan kuuluu avotoimistoa sekä erikokoisia työhuoneita. Oma taukotila ja varasto sujuvoittavat työpäivän kulkua auttaen jaksamaan pidempiäkin työjaksoja. Nämä tilat antavat oivan mahdollisuuden pitää huolta tiloissa työskenteliven henkilöiden hyvinvoinnista. High Tech Center Helsingin tarjoamat puitteet tarjoavat esimerkiksi kuntosalin, ja laajoihin toimistotiloihin pystyy hyvin jättämään avointa tilaa, jossa sosiaaliset kanssakäymiset tapahtuvat luonnollisesti.

Upealla paikalla Ruoholahdessa sijaitseva High Tech Center Helsinki koostuu viidestä modernista toimistorakennuksesta. Talot tunnetaan arkkitehtipalkintoja voittaneista kilpailuista. HTC Helsinki tarjoaa kaikille vuokralaisilleen ja kävijöilleen aulapalveluita, kaksi ravintolaa, neuvottelu- ja edustustiloja catering-palveluineen, auditorion, kuntosalin ym. huipputasoisia business park -palveluita.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ruoholahti
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
455 m²
Kokonaispinta-ala
455 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2001
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita