320 m² - 980 m²

Teollisuuskatu 33, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
320 m² - 980 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Näyttävää ja modernia toimistoa huippupaikalta Vallilassa. Valilla33 eli Teollisuuskatu 33 on uusittu ja modernisoitu viime vuosina täysin. Tarjolla talon viidennestä kerroksesta pääkonttoritason toimistotilaa, joko osakerroksina eli kahdelle toimijalle (320 m2 ja 660 m2) tai yhdelle koko kerros (980 m2). Kuvat ovat talon muista toimistoista mutta sama fiilis saadaan luotua myös teille.

Teollisuuskadulta sisään astuessa Vallila33 Business Park vakuuttaa heti. Avaran aulan taidokkaat puupinnat ja valoteokset kertovat ajattomasta tyylistä. Ystävällinen henkilökunta jatkaa tunnelmaa toivottamalla sinut tervetulleeksi.

Talon huippuluokan laitteilla varustettu CrossFit-sali haastaa sinut ylittämään itsesi. Saunaosaston pehmeät aamulöylyt sekä suihku- ja pukeutumistilat ovat työmatkapyöräilijöiden ja treenaajien ensimmäinen etappi ennen työpäivän alkua.

Vuokralaisia hemmotellaan huippupalveluin: aulapalvelut, ravintola, neuvottelukeskus, kuntosali, sosiaalitilat saunoineen, autohalli latauspaikoille, pyöräparkki sekä vaatteiden ja autojen pesupalvelut saavat helposti houkuteltua piintyneemmänkin kotitoimistoilijan tulemaan toimistolle.

Kysythän meiltä lisää, saat lisätiedot ja näytöt helposti kauttamme.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vallila
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
320 m² - 980 m²
Kokonaispinta-ala
980 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Kysy vapautumisesta

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita