60 m²

Toinen linja 7, Hakaniemi, Helsinki

Vapautuu
31.08.2023
Pinta-ala
60 m²
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Hakaniemi
Kaupunki
Helsinki

Hakaniemen ja Kallion rajalle nousevasta Lyyrasta tulee tervetullut uusi keskipiste alueelle, joka on yksi kaupungin elävimmistä. Vuonna 2023 Lyyraan rakentuu 60 m2 liiketila. Tästä toimivaa liiketilaa esim. kukkakaupalle tai parturikampaamolle. Ravintolatoimintaan tila ei sovellu.

Tilat viimeistellään loppuun uuden käyttäjän toiveitten mukaisesti. Kysy lisää meiltä kohteesta ja sen mahdollisuuksista.

Toinen Linja 7 eli Lyyra - täällä tiede ja tutkimus kohtaavat liiketoiminnan täysin ennennäkemättömällä tavalla. Lyyra on kortteli, josta löytyvät hotelli, liiketilat, toimistotilat sekä tutkijoille suunnatut asunnot. Lyyran myötä Hakaniemen ja Kallion ytimeen kohoaa täysin uusi palvelukeskus, joka on myös esimerkki kestävämmästä rakentamisesta.

Lyyra on paitsi inklusiivisuuden, myös vihreän rakentamisen edelläkävijä. Valmistuessaan Lyyran toimistotilat ja hotelli tulevat kantamaan LEED Platinum -sertifikaatteja, jotka osoittavat, että rakennukset on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kattotiloja tullaan käyttämään mahdollisimman laajasti viherkattoina, jotka luovat viihtyisyyttä ja tuovat palan luontoa lähelle rakennusta. Toimistotilat puolestaan on suunniteltu helposti vuokralaisten erilaisiin tarpeisiin muunneltavaksi niin, että joustavia tiloja voidaan käyttää tehokkaasti tulevina vuosikymmeninä käyttäjien tarpeiden muuttuessa.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Hakaniemi
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Vapautuu
31.08.2023

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuoden lisätiedot
2023

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita