300 m² - 450 m²

Toinen linja 7, Hakaniemi, Helsinki

Vapautuu
31.08.2023
Pinta-ala
300 m² - 450 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Hakaniemi
Kaupunki
Helsinki

Upouutta tilaa tarjolla – uudiskohde joka valmistuu 2023 vuoden aikana.

Lyyrasta löytyy valoisia ja avaria toimistotiloja viidennestä kerroksesta. Kerroksen jakamalla kolmelle eri käyttäjälle toimistotilojen pinta-alat ovat suuruusluokassa 300-450 m2. Kunkin omat ttilat viimeistellään loppuun uuden käyttäjän toiveitten mukaisesti. Kysy lisää meiltä kohteesta ja sen mahdollisuuksista.

Toinen Linja 7 eli Lyyra - täällä tiede ja tutkimus kohtaavat liiketoiminnan täysin ennennäkemättömällä tavalla. Lyyra on kortteli, josta löytyvät hotelli, liiketilat, toimistotilat sekä tutkijoille suunnatut asunnot. Lyyran myötä Hakaniemen ja Kallion ytimeen kohoaa täysin uusi palvelukeskus, joka on myös esimerkki kestävämmästä rakentamisesta.

Lyyra on paitsi inklusiivisuuden, myös vihreän rakentamisen edelläkävijä. Valmistuessaan Lyyran toimistotilat ja hotelli tulevat kantamaan LEED Platinum -sertifikaatteja, jotka osoittavat, että rakennukset on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kattotiloja tullaan käyttämään mahdollisimman laajasti viherkattoina, jotka luovat viihtyisyyttä ja tuovat palan luontoa lähelle rakennusta. Toimistotilat puolestaan on suunniteltu helposti vuokralaisten erilaisiin tarpeisiin muunneltavaksi niin, että joustavia tiloja voidaan käyttää tehokkaasti tulevina vuosikymmeninä käyttäjien tarpeiden muuttuessa.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Hakaniemi
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
300 m² - 450 m²
Kokonaispinta-ala
450 m²
Vapautuu
31.08.2023

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2023
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita