565 m²

Työpajankatu 13, Kalasatama, Helsinki

Pinta-ala
565 m²
Kerros
7
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kalasatama
Kaupunki
Helsinki

Tästä monipuolisesta tilasta löytyy kaikki tarvittava. Useita neuvottelu- ja työhuoneita, unohtamatta päivän kulkua sujuvoittavaa keittiötä. Tämä on mahtava tilaisuus monien palvelujen talossa.

Kalasataman Trooli sijaitsee alueella joka on viime vuosina kehittynyt voimakkaasti ja varmasti sijainti hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä on lisännyt alueen kiinnostavuutta. Monien yritysten pääkonttori onkin sijoittunut alueelle viime vuosien aikana.

Trooliksi nimetty kokonaisuus on kolmesta kiinteistöstä muodostuva moderni toimitilakortteli, joka tarjoaa edustavat puitteet, nykyaikaiset ja joustavat tilat sekä hyvät tekniset valmiudet. Troolin naapurusto on uusien pääkonttoreiden ja lukuisten yritysten asuttama urbaani työelämän keskus. Aluetta ympäröivät erinomaiset kulkuyhteydet, laajat arjen palvelut sekä globaalisti tunnustetut kulttuuri-ilmiöt.

Kiinteistössä on aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, lounasravintola, pyöräparkki, autohalli, kuntosali sosiaalitiloineen. Kellarikerroksesta vuokrattavissa pienvarastotilaa. Kulku tilojen välillä sujuu näppärästi sisäpihan tai autohallin kautta. Troolissa olet loistavien palveluiden äärellä ja niin Redi kuin metroasemakin on minuuttien päässä. Ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kalasatama
Kerros
7
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
565 m²
Kokonaispinta-ala
565 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1989
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mira Taponen
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Mira Taponen
Mira Taponen

Ota yhteyttä ilmoittajaan