775 m² - 4 385 m²

Valimotie 17-19, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
775 m² - 4 385 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Nämä tyylikkäät, laajat tilat odottavat palveltavakseen isompaa joukkoa. Vapaita tiloja löytyy Valimon kolmannesta ja neljänestä kerroksesta. Tila mukautuu käyttäjien tarpeiden mukaan, ja ratkaisuille on paljon mahdollisuuksia. Näihin laajoihin puitteisiin on mahdollista luoda tiloja niin hiljaista työskentelyä, palavereiden pitämistä kuin sosiaalisia kohtaamisia varten. Kaikille työskentelyn tarpeille on paikkansa, jotka voidaan toteuttaa tässä tilassa. Isoista tiloista löytyy myös omat wc-tilat ja tilaa omalle taukohuoneelle, jotka sujuvoittavat päivän kulkua.

Pitäjänmäen Valimo on huolella uudistettu toimistorakennus valmiina tuleville menestystarinoille. Valimossa yhdistyvät laadukkaat, viihtyisät toimistotilat ja tehokkaat tilaratkaisut. Valimon tilaratkaisut sopivat erinomaisesti erilaisille yrityksille ja toimialoille. Omien toimitilojen lisäksi tarjolla on runsaasti muun muassa varattavia kokous- ja työtiloja. Kaikissa ratkaisuissa on pyritty korostamaan laadukkuutta ja kokonaisvaltaista viihtyisyyttä.

Valimon eräs ylpeys on monipuolinen ja hyvin varusteltu kuntosali. Vietä hetki liikunnan parissa omalla työpaikallasi, päivän alussa, lomassa tai päätteeksi. Se kannattaa! Eikä tässä vielä kaikki - alakerran liikunta- ja saunatilojen yhteydessä on myös uima-allas, johon voi pulahtaa virkistävälle uinnille sekä poreallas, johon pulahtamalla pääsee irti työrutiineista.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Valimotie 17-19, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
775 m² - 4 385 m²
Kokonaispinta-ala
4 385 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1993
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita