390 m²

Valuraudankuja 3, Tattariharju, Helsinki

Pinta-ala
390 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Tattariharju
Kaupunki
Helsinki

Toisen kerroksen toimisto omalla neuvotteluhuoneella. Tiloja voidaan muokata vastaamaan paremmin yrityksenne tarpeita. Tähän kattavan kokoiseen tilaan mahtuu työskentelemään suurempikin joukko, ja tilaa on tarpeeksi niin hiljaisempien alueiden kuin äänekkäämmän tiimityöskentelyn alueiden luomiseen. Tähän toimistohuoneistoon kuuluu myös omat wc-tilat.

Helsingin Tattariharjussa sijaitseva Valuraudankuja 3 tarjoaa monipuolista, edullista ja korkeaa logistiikka- ja toimistotilaa hyvien liikenneyhteyksien päästä. Rakennus sijaitsee suurien pääväylien Kehä I:n ja III:n, Lahdenväylän ja Porvoon moottoritien välittömässä läheisyydessä. Vuonna 1990 rakennettu kiinteistö koostuu toisiinsa yhteydessä olevista varasto- ja toimisto-osista ja soveltuu monenlaiseen tuotantokäyttöön. Tiloja kehitetään yhdessä vuokralaisten kanssa.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Tattariharju
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
390 m²
Kokonaispinta-ala
390 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1990
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mira Taponen
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Mira Taponen
Mira Taponen

Ota yhteyttä ilmoittajaan