585 m² - 920 m²

Vilhovuorenkatu 12, Sörnäinen, Helsinki

Vapautuu
Heti vapaa
Pinta-ala
585 m² - 920 m²
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Sörnäinen
Kaupunki
Helsinki

Tästä Kalasataman Kummelin ylimmän kerroksen valoisa monitilatoimisto, josta näkymät Suvilahteen ja merelle. Tila tarjoaa joustavan kokonaisuuden ja se voidaan jakaa 585m2 tai 744m2 kokoiseksi.

Tilat ovat edustavia ja muokattavissa erilaisten yritysten tarpeisiin – toimivat niin suuryritysten kuin pienempien yritysten tarpeisiin. Kiinteistön kolmannesta kerroksesta löytyy myös Office Center, joka palvelee nimenomaisesti pienyrittäjiä mahdollistaen synergiaedun palvelujen hankinnassa. Kummeli tarjoaa käyttöösi aulapalvelun, edustavat erikseen vuokrattavat neuvottelutilat, ravintolan ja kahvilapisteen.

Kalasataman Kummeli Business Park on edustava vuonna 2015 täysin saneerattu toimistotalo, joka sijaitsee Sörnäisten rantatien ja Vilhovuorenkadun kulmassa. Kalasatama on trendikästä ja kehittyvää aluetta hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Pyörällä kulkiessasi voit jättää pyörän pyöräparkkiin ja käydä suihkussa talon sosiaalitiloissa ennen työpäivän alkua. Sörnäisten metroasema, lähin sporapysäkki ja Teurastamon kaupunkikulttuurin keskus ovat kaikki alle puolen kilometrin kävelymatkan päässä. Alle kilometrin päässä sijaitseva kauppakeskus REDI viimeistelee alueen palvelutarjonnan.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Sörnäinen
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
585 m² - 920 m²
Kokonaispinta-ala
920 m²
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1993
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Elisa Kivivuori
Elisa Kivivuori
Puh: +358 400 148 660

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita