554 m²

Kornetintie 3, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
554 m²
Kerros
4
Rakennusvuosi
1986
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Vuokrattavana toimistotilaa Pitäjänmäellä, JUJU yrityskampukselta.

Tämä 554m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tilan ikkunat avautuvat Kornetintielle ja Takomotien suuntaan. Tilaa on mahdollista remontoida asiakkaan toiveiden mukaan ja se on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista sekä havainnekuvia jo remontoiduista tiloista.

Kornetintie 3 on osa JUJU-yrityskampusta, joka sijaitsee voimakkaasti kehittyvällä Pitäjänmäen alueella. Kampus tarjoaa yrityksille monipuoliset liiketoimintaa tukevat palvelut sekä tyylikkäät toimitilat. JUJU koostuu viidestä kiinteistöstä, jotka muodostavat yhteisöllisen kampusalueen, jonka palveluita kaikki vuokralaiset pääsevät hyödyntämään tarpeen mukaan. Kiinteistössä on kaksi ravintolaa, kokouskeskus ja auditorio, kuntosali sekä sauna- ja edustustiloja. Vuokralaisille on tarjolla mm. catering-palvelut, hyvinvointipalveluja, aula- ja postituspalvelut, pesulapalvelu, autonpesu- ja renkaanvaihtopalvelu sekä siivouspalvelu. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa sekä sähköautojen ja -pyörien latauspaikkoja.

Kiinteistö noin 500 metrin päässä Pitäjänmäen sekä Valimon rautatieasemilta. Valmistuvan raidejokerin kaksi asemaa tulevat sijaitsemaan n. 100 metrin etäisyydellä kiinteistöstä. Helsingin keskustaan on noin 7 kilometriä ja Espoon Leppävaaran monipuolisten palveluiden äärelle noin 5 kilometriä. Alueella on hyvät peruspalvelut, kuten päivittäistavarakauppa, lounasravintoloita ja Taitotalon kokous- ja kongressikeskus.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kornetintie 3, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
554 m²
Kokonaispinta-ala
554 m²
Kunto
Hyvä
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Kampuksella on kaksi ravintolaa, kokouskeskus ja auditorio, kuntosali sekä sauna- ja edustustiloja. Vuokralaisille on tarjolla mm. catering-palvelut, hyvinvointipalveluja, aula- ja postituspalvelut, pesulapalvelu, autonpesu- ja renkaanvaihtopalvelu sekä siivouspalvelu. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa sekä sähköautojen ja -pyörien latauspaikkoja.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
1986
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Vihdintie lähellä. Jokeriraiteen pysäkki tulee kiinteistön lähelle.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Bureau Real Estate Finland Oy LKV
Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan