1 475 m²

Kivääritehtaankatu 6 JYVÄSKYLÄ, Tourula, Jyväskylä

Pinta-ala
1 475 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Tourula
Kaupunki
Jyväskylä

Kivääritehtaankatu 6 JYVÄSKYLÄ, 1475m2, 4. kerros, Toimistotila

Kivääritehtaan ylimmän, 4. kerroksen persoonallinen avokonttorimainen tila. Siistiä nykyaikaista jäähdytettyä toimistotilaa. Vaihteleva huonekorkeus persoonallisen harjakaton ja kattoikkunoiden ansiosta. Tila jaettavissa pienempiin kokonaisuuksiin. Palkkijäähdytys. Kiinteistön remontoidut, korkeat ja valoisat huoneet luovat viihtyisät puitteet. Muuntojoustavat tilat ovat räätälöitävissä käyttäjän toiveiden mukaan. Tehoneliöitä, avotilaa ja erillisiä huoneita sopivassa suhteessa.

Kivääritehdas on vetovoimainen yrityspuisto historiallisessa ympäristössä. Vuonna 1927 valmistunut Valtion Kivääritehdas on osa suomalaista historiaa. Alun perin puolustuslaitoksemme tarpeisiin perustettu tehdas on modernisoitu vastaamaan nykyajan käyttäjän toiveita aina toimistotiloista tuotannon vaativiin tarpeisiin. Alueen arvokkuuden säilyttämiseksi on kulttuurihistoriallisesti merkittävät rakennukset määrätty suojelukohteeksi.

Kivääritehdas sijaitsee Tourulassa, nelostien ja Vaajakosken moottoritien kainalossa, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän ydinkeskustasta. Tourulaan on helppo tulla joka puolelta kaupunkia, ja pysäköintitilaa riittää. Tourulasta pääsee nopeasti keskustaan, kauppakeskus Seppään ja Kankaan alueelle.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Tourula
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 475 m²
Kokonaispinta-ala
1 475 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1927
Kunnan numero
179

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita