611 m²

Kilpisenkatu 8, Keskusta, Jyväskylä

Pinta-ala
611 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Jyväskylä

Vuokrataan 611 m2 uniikkia Alvar Aallon suunnittelemaa toimistotilaa Jyväskylän keskustassa.

Vuokrataan Jyväskylän keskustasta uniikkia ja korkea tasoista toimistotilaa!

Vuokrattavana vuonna 1929 valmistuneessa ja Alvar Aallon suunnittelemassa Valtiontalossa uniikkia ja korkea tasoista toimistotilaa loistavalla sijainnilla. Alvar Aalto suunnitteli talon mm. suojeluskunnan käyttöön. Kiinteistö on vanhaa kunnioittaen remontoitu täysin vuonna 2020 vastaamaan tämän päivän tarpeita. Tila vapautuu 1.11.2022. Monien mahdollisuuksien tila. Talotekniikka ja ilmanvaihto ovat tätä päivää.

Tilaan on Kilpisenkadulta oma pronssiovin varustettu sisäänkäynti. Upea ja uniikki portaikko johdattaa toiseen kerrokseen. Portaikon puolessa välissä on wc tiloja, jossa on yhteensä kahdeksan eri wc:tä. Toisen kerroksen porrastasanne on tilava ja myös siihen voidaan sijoittaa työpisteitä.

Toisessa kerroksessa on upea ja avara juhlasali, joka toimii avokonttorina. Juhlasalin esiintymislava toimii taukotilana. Esiintymislavan takana on keittiö, wc ja suihkutila. Juhlasalin vapaa korkeus on 5-6 metriä.

Toisessa kerroksessa on noin 92 neliön kokonaisuus, jossa on kolme neuvotteluhuonetta ja kaksi kahden hengen neuvottelukoppia. Neuvottelutilojen yhteydessä on pieni keittiötila ja yläkerran toimijan kanssa yhteiskäyttö wc:t. Neuvottelutilojen ikkunoista näkymä Kirkkopuistoon.

Lisätiedot ja näytöt: Henri Kumpulainen, LKV, Puh: 050 546 7789, s-posti: henri.kumpulainen@logistila.fi, LogisTila Oy LKV.

Sijainti

Tila sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa Kirkkopuiston vieressä. Keskustan palvelut muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Viereen rakennetaan uusi parkkihalli P-Paraati.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Keskusta
Kohdenumero
17093426
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
611 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Henri Kumpulainen
Aluepäällikkö, LKV
Puh: 0505467789
LogisTila Oy LKV
Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Henri Kumpulainen
Aluepäällikkö, LKV
Henri Kumpulainen
Aluepäällikkö, LKV
Puh: 0505467789

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita