397 m²

Alikeravantie 30, Alikerava, Kerava

Pinta-ala
397 m²
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Alikerava
Kaupunki
Kerava

Tarjolla hienokuntoista liiketilaa Alikeravan yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelevan teollisen ja teknisen kaupan keskittymässä. Lisäksi liikekeskuksessa on vuokralaisina eläinlääkäriasema, kuntosali, lounasravintola ja liikuntaseikkailupuisto.

Kohteessa on kattavat asiakaspysäköintialueet ja vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää mainospaikkoja sekä kiinteistön julkisivussa että erillisessä mainospylonissa. Tarjolla hienokuntoinen, valoisa liike la Alikeravan yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelevassa kaupan keski ymässä. Liikekeskuksessa on vuokralaisina Lääkäriasema Evidensia, HopLop, Easy t, Onninen, Ahlsell, ETRA, ravintola Por ja Sa rma. Kohteessa on ka avat asiakas- pysäköin alueet ja vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää mainospaikkoja sekä kiinteistön julkisivussa e ä erillisessä mainospylonissa. Alueella toimivat lisäksi mm. Tokmanni, Hong Kong, Jysk ja Motonet.

Vapaana liiketila 397 m2, kysy lisää!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Alikeravantie 30, 04250 Kerava
Kaupunginosa
Alikerava
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
397 m²
Kokonaispinta-ala
397 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen kuvaus
Tarjolla hienokuntoista liiketilaa Alikeravan yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelevan teollisen ja teknisen kaupan keskittymässä. Lisäksi liikekeskuksessa on vuokralaisina eläinlääkäriasema, kuntosali, lounasravintola ja liikuntaseikkailupuisto. Kohteessa on kattavat asiakaspysäköintialueet ja vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää mainospaikkoja sekä kiinteistön julkisivussa että erillisessä mainospylonissa. Tarjolla hienokuntoinen, valoisa liike la Alikeravan yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelevassa kaupan keski ymässä. Liikekeskuksessa on vuokralaisina Lääkäriasema Evidensia, HopLop, Easy t, Onninen, Ahlsell, ETRA, ravintola Por ja Sa rma. Kohteessa on ka avat asiakas- pysäköin alueet ja vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää mainospaikkoja sekä kiinteistön julkisivussa e ä erillisessä mainospylonissa. Alueella toimivat lisäksi mm. Tokmanni, Hong Kong, Jysk ja Motonet. Vapaana liiketila 397 m2, kysy lisää!
Rakennuksen tyyppi
Liiketila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106
Comreal Oy
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki
Joakim Kukkonen
Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.