7 000 m²

Alikeravantie 81, Savio, Kerava

Pinta-ala
7 000 m²
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Savio
Kaupunki
Kerava

Alikeravantie 81, 7000m2, , Varastotila

GCC Kerca tarjoaa houkuttelevan kokonaispaketin logistiikka-alan käyttäjälle: halutessaan käyttäjä voi yhdistää kaikki toimintonsa saman katon alle, yksilöllisesti räätälöityihin ja muuntojoustaviin tiloihin. GCC Kercaan on suunniteltu rakennettavaksi korkeintaan noin 7 000 m2 suuruinen logistiikkarakennus. Rakennus on edelleen jaettavissa käyttäjäkohtaisesten tarpeiden mukaisesti, alkaen noin 1000 m2.

·pohjakerroksen vapaa korkeus räätälöitävissä 6 m ylöspäin, jopa korkeavarastointi mahdollista ·kokonaisala tulee olemaan noin 4 000 – 7 000 neliötä, joka on jaettavissa noin 1 000 neliön kokoisiin osuuksiin. ·hanke on mahdollista toteuttaa vaiheittain, rakennusaika noin 10 kuukautta ·lastausalueet suunnitellaan käyttäjäkohtaisesti ·Toimistotiloja on rakennettavissa joustavasti käyttäjän tarpeiden mukaan

Hankkeen pohjoispuolella kesällä 2014 valmistuneen huolto- ja korjaamotilan pääkäyttäjiä ovat Tip Trailer Services Finland Ab ja Pehycon Oy. Nämä tilat on suunniteltu käyttäjälähtöisesti ja hankkeen erityispiirteitä ovat mm. läpiajettavuus ja ihanteellinen pohja kaiken tyyppiselle logistiselle ja tuotannolliselle toiminnalle.

GCC (Grand Cargo Center) Kerca on Kercan alueelle sijoittuva logistiikkahanke, jossa yhdistetään toisiinsa pienten ja suurten logistiikkatilojen parhaat puolet. Sijaitsee pääradan ja Lahden moottoritien välissä, Alikeravantien varrella. Tilaratkaisut räätälöitävissä käyttäjäkohtaisesti. Kohde on suunnitteilla.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Alikeravantie 81, 04250 Kerava
Kaupunginosa
Savio
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Tilan pinta-ala
7 000 m²
Kokonaispinta-ala
7 000 m²
Lisätietoa vapautumisesta
suunnitteilla
Tilan jakaminen
1000m2
Linkit
Liite

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Varastotila
Kunnan numero
245

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.