748 € / kk76 m²

Kirvesmiehentie 3 LH 2, Kilta, Keravaliiketila, kk, wc

Vuokra/kk
748 € / kk
Pinta-ala
76 m²
Huoneita
0
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Kilta
Kaupunki
Kerava

Heti vapaa liiketila kerrostalon katutasosta. Tila soveltuu parhaiten toimisto tai vastaanottotilaksi

Sisääkäynnin yhteydessä luiska liikuntaesteisille.

As Oy toimii vuokranantajana ja vuokra on alv:ton. Vuokravakuus vastaa 2 kuukauden vuokraa. Vuokrasopimus voidaan tehdä määräaikaisena tai toistaiseksivoimassaolevana, jossa 1. mahd. irtisanomisajankohta on 12 kk. vuokrasopimuksen alkamisesta.

Vuokralaisella mahdollisuus yhteen autopaikkaan, joka kuuluu vuokraan. Asiakaspysäköinti läheisen P-alueen vieraspysäköinti paikoilla. Paikallisliikenteen bussipysäkki Tuuusulantiellä ja Keravan juna-aemalle n. 900 m.

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400 347758 tai mika.nyman@op.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kilta
Kohdenumero
542366
Kerros
1 / 3
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Huoneiston kokoonpano
liiketila, kk, wc
Huoneita
0
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Tulevat remontit
Päätetyt: Hallituksen esittämän 5-vuotis korjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2022 -2026: 2022 Kattotarkastus ja raportin mukaiset korjaukset 2025 Lämmitysjärjestelmän virtausten ja lämpötilojen säätö. Patteritermostaattien uusiminen tarpeen mukaan. Hissien peruskorjaus tai uusiminen. 2026 Lukituksien uusinnat. Parvekelasien tarkastus, huolto ja kunnossapito säännöllisesti. Piha nurmikon, istutusten uusiminen tarpeen mukaan.
Tehdyt remontit
2020: Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta.Ilmanvaihtolaitoksen puhdistus, huolto/korj. ja säätö Parvekerakenteiden peruskorjaus ja parvekkeiden lasitus. 2019: Porrashuoneiden valaistuksen uusiminen LED. Raja-aidan rakentaminen. Piharakennusten ja aitojen huoltomaalaus 2007, 2019. Lisää yhtiön remonttihistoriaa yhtiön korjaus- ja kunnossapitosuunnitelmassa.
Tilan jakaminen
Tila ei ole jaettavissa.
Lisätiedot
As Oy Satotaival vuokraa yhtiön omistaman liikehuoneiston. Vuokra alv:ton. Vuokrasopimus joko toistaiseksivoimassa oleva, jossa ensimmäinen mahd. irtisanomisaika 12 kk vuokrasopimuksen alkamisajankohdasta. Muutoin noudatetaan 3 kk irtisanomisaikaa. Neuvoteltavissa myös pidempiaikainen määräaikainen vuokrasopimus. Sopimussakko, jos sopimus irtisanotaan ennen 1. mahdollista irtisanomisaikaa, on sopimussakko 1 kk vuokraa vastaava summa. Ennen vuokrauspäätöksentekoa, esitetään taloyhtiön hallitukselle vuokralaisen toimiala, sekä tarkastetaan vuokralaisehdokkaan taloustiedot. Taloyhtiön hallitus pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä vuokraushakemuksen. Vuokrasopimus sidotaan vuosittaiseen 3% vuokrankorotukseen tai kuluttajahintaindeksiin. Mikäli indeksi laskee, ei vuokra laske. Taloyhtiö, kerrostalo. Rv. 1992. Kaukolämpö. Koneellinen poistoilmanvaihto. Yhteisantenni. Taloyhtiössä asuntoja 27 kpl, ja liikehuoneistoja 2 kpl. Autopaikkoja yht. 31 kpl
Kohde on
Osakehuoneisto
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
KERAVA

Hinta

Vuokra/kk
748 € / kk

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Vuokralaisen tehtävä oma sähkösopimus, sekä sopimus tietoliikenneyhteyksistä. Vesimaksu toiminnan mukaan (15 € /kk) Yhtiön sähköpistokkeellinen autopaikka 9 € /kk, pistokkeeton paikka 5 € /kk. Asetettava vakuus joka vastaa 2 kk vuokraa vastaavaa summaa.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Huoneistojen lukumäärä
0
Liiketilojen pinta-ala
0 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Kerroksia
3
Energialuokka
D2007 viimeinen voimassaolopäivä 31.12.2022
Energiatodistus
Kyllä
Kunnan numero
245
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Puh: 0400 347758
OP Koti Uusimaa Oy LKV | Toimitilat
Hakaniemenranta 1, 00530 Helsinki
Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Puh: 0400 347758

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita