21 m²

Kiilakiventie 1, Hiironen, Oulu

Pinta-ala
21 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Hiironen
Kaupunki
Oulu

Kiila Business Park

Vuokrataan pientoimistotilaa Kiila Business Parkista alkaen 10,5 m². Ota yhteyttä, niin keskustellaan, minkälainen tilakokonaisuus tukee juuri sinun liiketoimintasi tarpeita.

KIILA BUSINESS PARK

Kiila on suosittu toimistokohde Oulussa, loistavien yhteyksien äärellä. Kiila tarjoaa joustavat toimitilat ja monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut samassa osoitteessa. Kiinteistössä toimii noin 90 eri toimialan yritystä. Toimistohotellissa tiloja on tarjolla eri kokoluokassa ja huoneet voit itse kalustaa mieleiseksesi.

SIJAINTI

Kiila Business Park sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella, moottoritien varrella, keskustan ja lentoaseman välissä. Matkaa Oulun ydinkeskustaan 4 km. Bussipysäkki on kiinteistön vieressä ja yhteydet keskustan suuntaan kulkevat useamman kerran tunnissa. Omalla autolla kulkeville on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa, ilman eri veloitusta.

PALVELUT

Kiilassa yritysten on helppo viihtyä. Tarjolla on erilaisia liiketoimintaa tukevia palveluita kuten esimerkiksi asiantunteva aula-, posti- ja tietoliikennepalvelu sekä viihtyisä lounasravintola Kiilakivi.

Neuvottelutiloja löytyy 5-50 henkilön kohtaamisiin ja ravintolasalissa saat järjestettyä jopa 150 henkilön tilaisuuden. Sauna ja takkahuonetilat kutsuvat virkistäytymään.

Henkilöstön hyvinvointiin on kiinnitetty huomiota mittavan välineistön kuntosalitiloilla ja työmatkaliikuntaa tukevilla sosiaalitiloilla.

Lue lisää: www.kiilabusinesspark.fi

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kiilakiventie 1, 90250 Oulu
Kaupunginosa
Hiironen
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
21 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Vapaa
Palvelut
Aulapalvelu, Catering, Lounasravintola, Posti, Sauna, Siivouspalvelu, Suihkutilat, Tietoliikenne, Vuokrattavat neuvottelutilat
Lisätiedot
Ilmastointi, Kaapelointi, Tavarahissi

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Aila Silvamaa
Service Coordinator
Puh: 044 767 9861
Colliers Finland - Toimitilat
Ratamestarinkatu 7 B, 00520 Helsinki
Aila Silvamaa
Service Coordinator
Aila Silvamaa
Service Coordinator
Puh: 044 767 9861

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita