30 m²

Äimäkuja 6, Äimärautio, Oulutoimistotila

Pinta-ala
30 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Äimärautio
Kaupunki
Oulu

Äimäkujalla tarjolla toimisto-, varastointi sekä liikuntatilaa 30-450m2 väliltä. Tiloja voidaan muokata täysin vuokralaisen tarpeen mukaisiksi, esim. liikunta/kamppailu-urheiluun soveltuvaksi, isoja neuvottelutiloja, ryhmätyötiloja, avokonttoria lasiseinin jne. Tilat soveltuvat moneen käyttöön, esimerkiksi myös urheiluseuran tai yhdistyksen tiloiksi, koska muutostarpeet ovat tällöin pieniä ja tilat ovat nopeasti käyttöön otettavissa.

Tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. 4-tieltä on lyhyt matka kiinteistöön sekä Limingantien varrelta hyvät yhteydet saapua kiinteistöön. Keskustan välitön läheisyys on myös etuna työnantajalle työpaikan sijainnin suhteen. Limingantullissa sekä naapurikiinteistössä on runsaasti lounaspalveluita tarjolla.

Äimäkujan etuja; - paljon pysäköintipaikkoja - korkeat liiketilat - todella hyvin muuntautuva ja tilajoustava pohja - hyvä ilmanvaihto, joka on juuri puhdistettu ja säädetty - hyvä saavutettavuus sekä sijainti asiakkaille ja työntekijöille ? julkisivuun mahdollisuus asentaa näyttävä mainos, joka näkyy hyvin lähistöllä sijaitsevalle Limingantien sillalle - Palvelut vuokralaisille; tekninen manageeraus, kiinteistöpäällikkö, yleisten tilojen puhtaanapito, vuokrattujen tilojen kunnossapito sekä kattavat kiinteistöhuoltopalvelut

Tutustu tarkemmin kiinteistöön osoitteessa https://aberdeentilat.fi/kiinteisto/aimakuja-6/. Lisätietietoja annan mielelläni joko suoraan puhelimitse tai sähköpostitse.

Suurehko logistiikka- ja toimistokiinteistö sijaitsee Oulussa Äimäraution kaupunginosassa. Kiinteistön katutasossa on pääosin korkeaa varasto-/myymälätilaa ja 2. kerroksessa on toimistotiloja. Äimäraution alue on tunnettu ja kehittyvä alue erinomaisella sijainnilla ja hyvillä liikenneyhteyksillä. Äimäkujalta on matkaa Oulun ydinkeskustaan n. 3,5 km. Oritkarin satama- ja terminaalitoiminnot sijaitsevat n. 1 km etäisyydellä. Lähistöllä sijaitsevat myös K-Rauta sekä autoliike Wetteri. Kohteessa on isot piha-alueet ja runsaasti a

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Äimäkuja 6, 90400 Oulu
Kaupunginosa
Äimärautio
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Huoneiston kokoonpano
toimistotila
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiön nimi
- Äimäkuja 6
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Antero Tähtisaari
Kaivokatu 6, 00100 Helsinki
Antero Tähtisaari
Antero Tähtisaari

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.