429 m²

Itsenäisyydenkatu 41, Karhunpää, Pori

Vapautuu
Heti vapaa
Pinta-ala
429 m²
Huoneita
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Karhunpää
Kaupunki
Pori

Koy Toejoen City

Vuokrattavaa toimistotilaa Porin ydinkeskustassa!

Seitsenkerroksisen Scandic Porin rakennuksen pinta-ala on kellarikerros mukaan lukien yhteensä 8 480 m2. Talo on rakennettu vuonna 1991 ja peruskorjattu vuosina 2010 ja 2012.

Muuten pääosin hotellikäytössä olevan talon toinen kerros on rakennettu toimistokäyttöön. Vuokrattavaa toimistotilaa on yhteensä 1 127 m2. Kerros on aiemmin ollut jaettuna kahdelle käyttäjälle, jolloin isompi tila on 698 m2 ja pienempi 429 m2. Toimistokerrokseen voidaan vuokralaisten tarpeen mukaan tehdä muitakin tilajakoja. Tilat ovat nykyiselläänkin siistit, mutta niihin voidaan tehdä myös muutoksia ja parannuksia uusia käyttäjiä varten. Toimistokerroksessa on koneellinen ilmastointi ja jäähdytys. Tilat ovat varsin valoisat, sillä kattoikkunat antavat luonnonvaloa myös toimistotilojen sisäosiin. Toimistotiloihin on oma sisäänkäynti hotellin pääoven vieressä.

Toimistovuokralaisille kohteen tärkeimpiä etuja ovat keskustasijainti tunnetussa ja hyvin hoidetussa talossa, viihtyisät tilat sekä lähiympäristön tarjoamat monipuoliset palvelut.

Itsenäisyydenkatu 41 on vain korttelin etäisyydellä Yrjönkadusta, joka on keskiosaltaan kävelykatu ja samalla Porin keskustan tärkein kaupallinen keskittymä. Kadun varrella sijaitsee kauppakeskuksia, tavarataloja, kivijalkakauppoja, pankkeja, ravintoloita, virastoja sekä muun muassa Porin kauppatori, kauppahalli ja kulttuurirakennus Promenadikeskus.

Itsenäisyydenkadulla ja lähikaduilla liikennöi useita bussilinjoja ja lähimmät pysäkit ovat vain 50 - 100 metrin etäisyydellä talosta. Matkakeskukseen, eli rautatieasemalle ja bussiterminaaliin matkaa kertyy 700 metriä.

Vapaat tilat koostuvat toimisto 1 sekä toimisto 3 tiloista.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Karhunpää
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
429 m²
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Heikki Salokero
Leasing manager
Puh: 044 721 9982
Colliers Finland - Toimitilat
Ratamestarinkatu 7 B, 00520 Helsinki
Heikki Salokero
Leasing manager
Heikki Salokero
Leasing manager
Puh: 044 721 9982

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita