3 200 m²

Pohjoisväylä 3, Lotskeri, PoriHalli+piha-alueet

Pinta-ala
3 200 m²
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Lotskeri
Kaupunki
Pori

Nyt tarjolla erittäin hieno ja teknisesti huippukuntoinen tuotanto- tai myymälätila, joka sopii monenlaiseen yrittämiseen / toimintaan (myös tuotantoon).

Nyt tarjolla erittäin hieno ja teknisesti huippukuntoinen tuotanto- tai myymälätila, joka sopii monenlaiseen yrittämiseen / toimintaan (myös tuotantoon). Noin. 3200m² lämmintä lattiapinta-alaa, jonka lisäksi n. 800m² kylmää katettua hallitilaa. Kentältä lisäksi vuokrattavissa monimuotoista tilaa (katos, pressuhalli ja asfalttikenttä).

Ensimmäisessä kerroksessa erilaisia toimisto- ja työhuoneita. Toisessa kerroksessa keittiö, toimisto- ja neuvotteluhuoneet.

Kiinteistön seinärakenne mahdollistaa seinän aukottamisen tolppien välistä ja aina vapaaseen korkeuteen saakka (esim. 4 x 5m nosto-ovet). Nykyisellään kiinteistössä on kaksi nosto-ovea, jotka sijaitsevat etelän ja idän puoleisilla julkisivuilla.

Ominaisuuksia: - Rakennusvuosi 2009 - Vapaa korkeus 6 metriä - Edulliset lämmityskustannukset (kaukolämpö) + LTO - Isot liittymät - Sprinklerijärjestelmä - Myymälätason valaistus - Teollisuus-, varasto-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Mahdollistaa myös tuotannon. - Hyvä logistinen sijainti - Asfaltoitu ja aidattu piha-alue - Noin 100 pysäköintipaikkaa - Tontti n. 3ha - Katos- ja pressuhalli tilaa satoja neliöitä

Investointi- ja muutosvaatimukset neuvotellaan vuokralaisen kanssa. Tilojen jakaminen ja osittaisvuokraus on tapauskohtaisesti mahdollista. Ota yhteyttä ja käydään tutustumassa tilaan tarkemmin!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Pohjoisväylä 3, 28200 Pori
Kaupunginosa
Lotskeri
Kohdenumero
16330894
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
3 200 m²
Huoneiston kokoonpano
Halli+piha-alueet
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

KLIK Asuntovuokraus Oy
Mikonkatu 12 lh. 1, 28100 Pori

Ota yhteyttä ilmoittajaan