80 m²

Itäpuisto 9, Linna, Pori

Pinta-ala
80 m²
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Linna
Kaupunki
Pori

Liiketila Antinkadun puolelta!

Vilkkaalta liikepaikalta, Porin keskustasta vuokrattavissa toimitila, joka sopii monenlaiselle toimijalle. Tila sijaitsee Porin keskustassa, muutaman sadan metrin päässä kävelykadusta ja kauppatorista. Kaikki Porin keskustan palvelut ja hyvät yhteydet.

Ominaisuuksia: Lämmitys sisältyy vuokraan Teknisesti hyväkuntoinen ja tyylikäs arvokiinteistö Koneellinen ilmanvaihto Näkymät puistoon, Antinkadulle tai avoimelle sisäpihalle Mahdollisuus autopaikkoihin naapurikiinteistön pihasta Muuntojoustavat ja edustavat tilat moneen käyttöön

Sijainti: Vuokrattava kohde sijaitsee aivan Porin keskustassa ja on helposti saavutettavissa niin autolla, kävellen kuin bussilla. Kaikkien keskustan palveluiden lisäksi kohteen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mm. Porin kauppatori ja Kauppakeskus IsoKarhu. Matkaa torille ja keskustan palveluihin on Porin keskustan tiiviyden ja käveltävyyden ansiosta vain lyhyt matka. Pysäköintipaikkoja on tarjolla runsaasti ja kohde on keskeisen sijaintinsa johdosta helposti saavutettavissa myös julkisen liikenteen avulla.

Tilat remontoidaan tarvittaessa vuokralaisen toiveiden mukaisesti. Mahdollisten lisä wc- ja sosiaalitilojen rakentamisesta, rakennemuutoksista, sekä muista muutostöistä on mahdollista neuvotella vuokranantajan kanssa. Useat tilat ovat yhdistettävissä keskenään, joten ota yhteyttä ja kerro tilatarpeestasi.

Ilmoitettu vuokrataso on vuokran lähtötaso. Vuokrasopimuksen pituus, sisältö ja saneerausvaatimukset vaikuttavat vuokran suuruuteen. Vuokra ALV 0%

Ota yhteyttä ja käydään katsomassa!

Jos tämä tila ei vaikuta sopivalta, niin ole yhteydessä ja anna meidän auttaa toimitilaratkaisuissa. Löydämme teille varmasti sopivat tilat verkostomme kautta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Itäpuisto 9, 28100 Pori
Kaupunginosa
Linna
Kohdenumero
16871194
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
80 m²
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Asuinkustannukset

Sähkömaksu
Vuokralainen tekee sähkösopimuksen

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mikael Suominen
Yrittäjä, LVV
Puh: 0401427628
KLIK Asuntovuokraus Oy
Mikonkatu 12 lh. 1, 28100 Pori
Mikael Suominen
Yrittäjä, LVV
Mikael Suominen
Yrittäjä, LVV
Puh: 0401427628

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita