4 700 € / kk613 m²

Raudoittajantie 5, Ölstens, Porvoo

Vuokra/kk
4 700 € / kk
Pinta-ala
613 m²
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Kaupunginosa
Ölstens
Kaupunki
Porvoo

EDULLISTA JA MONIPUOLISTA TUOTANTO-, VARASTO- JA TOIMISTOTILAA!

Ölstensin teollisuusalueella Porvoon Kruunun yrityspuiston alueella on nyt vuokrattavana korkeaa ja monipuolista tuotanto- ja varastotilaa sekä toimistotilaa.

Noin 460m²:n hallissa on sekä matalampaa että korkeampaa tilaa. Korkeamman osan vapaa korkeus on noin 7,5 metriä. Hallissa on nosto-ovi ja erillinen käyntiovi. Nosto-oven mitat ovat L noin 3m ja K noin 4m. Tarvittaessa halliin pääsee myös isommasta nosto-ovesta viereisen hallin kautta. Hallin lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on kaksi toimistotilaa, keittiö/taukotila sekä suihkut, pukutilat, wc:t ja siivouskomero.

Toisessa kerroksessa (pohjakuvassa punaisella) sijaitsevat avotoimistotila sekä neuvotteluhuone, jonka isot ikkunat tekevät tilasta valoisan. Niiden yhteenlaskettu pinta-ala on 153m². Toisessa kerroksessa on yksi wc. Toimistoon on oma sisäänkäynti halliin vievän käytävän päässä.

Rakennus sijaitsee aidatulla, asfaltoidulla alueella. Yritysalue kuuluu G4S-vartiointipiiriin ja alueella on useampi tallentava valvontakamera sekä GSM-ohjatut portit. Tarvittaessa täydentävistä palveluista sovittava erikseen vartiointiliikkeen kanssa.

Kruunun alueella on kierrätettävien materiaalien keräyspisteet paperille, pahville sekä energia-, puu- että metallijätteelle.

ÖLSTENSIIN ON HYVÄT KULKUYHTEYDET!

KOHDETIEDOT

SIJAINTI Katuosoite: Raudoittajantie 5 E a, 06450 Porvoo Kaupunginosa: Ölstens Ympäristö: Teollisuusalue

RAKENNUS/HUONEISTO Pinta-alat: Noin 460m² hallitila + 153m² toimistotila, yhteensä noin 613m² Huoneistoselitelmä: Hallitila, toimisto ja neuvotteluhuone, keittiö, wc- ja sosiaalitilat Hissi: Ei Kunto, varusteet ja palvelut: Hyvä kunto Korkeus: Hallitilassa noin 7,5 m Nosto-oven mitat: Noin L 3 m, K 4 m Vapautuu: Heti vapaa Pysäköinti: Pihalla

VUOKRAHINTA JA KULUT Kuukausivuokra: 4’700 €/kk, alv 0 % Vesimaksu: Normaali kulutus sisältyy vuokraan Sähkö: Mittauksen mukaan Lämmitys: Sisältyy vuokraan Muuta: Minimisopimuskausi 12kk, vakuus 3kk vuokraa vastaava summa ja luottotietojen on oltava kunnossa

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ölstens
Kohdenumero
17057882
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Tilan pinta-ala
613 m²
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
4 700 € / kk
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassa oleva. Ensimmäinen irtisanomisajan ajankohta 12 kuukauden kuluttua

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Tuotantotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

KTM, LKV Antti Soivio
Puh: 0400446553
www.toimitilaa.fi
Mannerheiminkatu 2, 06100 Porvoo
SKVL:n jäsen
KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
Puh: 0400446553

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita