15,7 m²

Ollinkalliontie 3, Palonkylä, Raahe

Vapautuu
Heti vapaa
Pinta-ala
15,7 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Palonkylä
Kaupunki
Raahe

Kauppakeskus Masto

Kauppakeskus Masto sijaitsee Oulu-Kokkola -valtatien ja Raahen ydinkeskustan välissä Koivuluodon kaupunginosassa. Maston lähinaapureina ovat muun muassa Raahen Ammattiopisto, Hesburger, Neste, Teboil sekä Raahen uimahalli, liikuntahalli ja jäähalli. Lähialue on luontainen asiointipaikka myös päivittäis- ja kulutustavarakaupan asiakasvirroille, ennen kaikkea viereisellä tontilla sijaitsevan Raahen K-Citymarketin ja kaupungin ainoan Alkon ansiosta.

Maston kaupallinen tarjonta on yhdistelmä erikoisliikkeitä ja hyvinvointipalveluja sekä ravintolaelämyksiä koko perheelle. Maston katutasossa toimii mm. Raahen suurin ja monipuolisin kuntokeskus Sisu, Musti ja Mirri sekä suosittu pizzeria Manu. Lisäksi yläkerrassa on kymmenkunta vuokrattavaa toimitilaa, jotka ovat pääosin toimistokäytössä. Maston pihassa on runsaasti paikoitustilaa asiakkaille.

Masto on paraatipaikalla Raahen vilkkaasti liikennöidyn sisääntuloväylän Kokkolantien varrella. Arkisin Kokkolantietä käyttää keskimäärin yli 5 000 ajoneuvoa. Vastaavasti Vaasa-Oulu -valtatie 8:n ajoneuvomäärä on arkisin n. 10 000, mitattuna Mastoon johtavan Raahen liittymän kohdalla.

Koivuluodon kaupunginosa sijaitsee valtatien ja Raahen keskustan puolivälissä. Masto on kummastakin vain hieman alle kilometrin etäisyydellä. Kaikki Raahen kaupungin keskeiset liikuntapaikat, -palvelut ja -hallit ovat Koivuluodossa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Palonkylä
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
15,7 m²
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Vapaa
Palvelut
Kuntosali, Lounasravintola
Lisätiedot
Lastauslaituri

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikka - Piha

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Anu Rajala
Leasing Manager
Puh: 040 634 1080
Colliers Finland - Toimitilat
Ratamestarinkatu 7 B, 00520 Helsinki
Anu Rajala
Leasing Manager
Anu Rajala
Leasing Manager
Puh: 040 634 1080

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita