4 581 € / kk360,5 m²

Opintie 6, Söderkulla, Sipoo

Vuokra/kk
4 581 € / kk
Pinta-ala
360,5 m²
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Kaupunginosa
Söderkulla
Kaupunki
Sipoo

VUOKRATTAVANA ELINTARVIKETUOTANTOTILAA SIPOON SÖDERKULLASSA!

Sipoon Söderkullassa on vuokrattavana entisessä koulurakennuksessa sijaitseva suurtalouskeittiö sekä osa ruokasalista. Tässä on juuri sopiva toimintaympäristö tuotantokeittiölle, pitopalvelulle tai vaikka leipomolle. Varsinaiseen ravintolatoimintaan tilat eivät sovellu.

Noin 187-neliöisen keittiön yhteydessä on säilytys- ja varastotilaa sekä kylmiötiloja. Keittiö vuokrataan koneineen ja laitteistoineen. Keittiön ja noin 173,5-neliöisen ruokasaliosan lisäksi tiloissa on henkilökunnan pukuhuone, wc ja suihku sekä tuulikaappi.

Vuokrattavana oleva, kokonaisuudessaan noin 360,5-nelöinen alue on merkitty pohjakuvaan vihreällä värillä (osa ruokasalia) sekä keltaisella (keittiön puoli).

Rakennuksen elinkaaresta johtuen vuokrattava tila on käytettävissä arviolta noin viisi vuotta. Vuokranantaja ei tee tilaan korjauksia. Sisäilman laatua ei ole tutkittu vuokrausta varten, mutta kohdekäynneillä ei havaittu puutteita. Alueella on käynnissä kaavoitus.

Rakennus sijaitsee rauhallisen asuinalueen vieressä, kuitenkin aivan lähellä kaikkia Söderkullan palveluita.

TÄSSÄ OIVALLINEN TILA TUOTANTOKEITTIÖLLE, PITOPALVELULLE TAI VAIKKA LEIPOMOLLE!

KOHDETIEDOT

SIJAINTI Katuosoite: Opintie 6, 01150 Sipoo Kaupunginosa: Söderkulla Ympäristö: Asuin- ja liikerakennuksia

RAKENNUS Pinta-alat: Noin 360,5 m² Kiinteistötyyppi: Koulurakennus Tilatyyppi: Suurtalouskeittiö ja osa ruokasalia Kunto, varusteet ja palvelut: Hyvä peruskunto, suurtalouskeittiö kylmiö- ja varastotiloineen sekä laitteineen, osa ruokasalia, pukuhuone, wc, suihku, tuulikaappi, Söderkullan kaupanpalvelut vieressä Pysäköinti: Sovittava erikseen Vapautuu: Heti vapaa

VUOKRAHINTA JA KULUT Kuukausivuokra: 4’580,50 €/kk + alv Vesi- ja sähkömaksu: Sovitaan erikseen, lisätietoja välittäjältä Lämmitys: Sisältyy vuokraan Jätehuolto: Pienet jätemäärät vuokralainen saa laittaa olemassa oleviin astioihin, muulle omalle jätetuotannolle tulee olla jäteastiat ja vuokralainen vastaa jätehuollon sopimuksesta sekä kustannuksista Muuta: Vuokrasopimus täytyy hyväksyttää Sipoon kunnan teknisellä valiokunnalla ennen sen allekirjoittamista. Minimisopimuskausi 12 kk, vakuus 2 kk:n vuokraa vastaava summa, luottotietojen oltava kunnossa

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Opintie 6, 01150 Sipoo
Kaupunginosa
Söderkulla
Kohdenumero
17044384
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Tilan pinta-ala
360,5 m²
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
4 580,50 € / kk
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassa oleva. Ensimmäinen irtisanomisajan ajankohta 12 kuukauden kuluttua

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Tuotantotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

KTM, LKV Antti Soivio
Puh: 0400446553
Tilat.fi
Mannerheiminkatu 2, 06100 Porvoo
SKVL:n jäsen
KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
Puh: 0400446553

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita