139 m² - 249 m²

Polttimonkatu 4, Tampere, Tampere

Pinta-ala
139 m² - 249 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunki
Tampere

Finlaysonin alueen tunnusmerkkejä ovat punatiiliset ja valkoisiksi rapatut rakennukset. Alueella on historiallisesti merkittäviä rakennuksia ja 1800-luvun teollisuusarkkitehtuurin huippuja. Finlaysonin perinteikäs tehdasalue on saneerattu viimeisen 15 vuoden aikana nykyaikaiseksi toimitila- ja liikekiinteistöksi, jossa toimii tällä hetkellä yli 100 eri alojen yritystä.

Alueella järjestetään myös vuosittain useita eri alojen tapahtumia, joista vuosittain järjestettävä Finlayson Art Area on yksi tunnetuimmista. Toimitilojen lisäksi vuokrattavana on erikokoisia varastotiloja. Myös Siperian liikekeskuksen ja alueen piha-alueita voi vuokrata tapahtumien järjestämiseen.

Finlaysonin alueelle on erinomaiset yhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Finlaysonin alueen toimijat muodostavat kattavan palvelutarjooman. Lisäksi keskustan muutkin palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Finlaysonin alueella on oma yli 600 autopaikan pysäköintilaitos P-Plevna. Rautatieasemalle on reilun kilometrin matka ja lähin bussipysäkki sijaitsee Satakunnankadulla. Alueella toimii useita ravintoloita, päivittäistavarakauppa, apteekki, vaateliikkeitä ja myymälöitä. Tampereen keskustan monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
139 m² - 249 m²
Kokonaispinta-ala
249 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen kuvaus
Finlaysonin alueen tunnusmerkkejä ovat punatiiliset ja valkoisiksi rapatut rakennukset. Alueella on historiallisesti merkittäviä rakennuksia ja 1800-luvun teollisuusarkkitehtuurin huippuja. Finlaysonin perinteikäs tehdasalue on saneerattu viimeisen 15 vuoden aikana nykyaikaiseksi toimitila- ja liikekiinteistöksi, jossa toimii tällä hetkellä yli 100 eri alojen yritystä. Alueella järjestetään myös vuosittain useita eri alojen tapahtumia, joista vuosittain järjestettävä Finlayson Art Area on yksi tunnetuimmista. Toimitilojen lisäksi vuokrattavana on erikokoisia varastotiloja. Myös Siperian liikekeskuksen ja alueen piha-alueita voi vuokrata tapahtumien järjestämiseen. Finlaysonin alueelle on erinomaiset yhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Finlaysonin alueen toimijat muodostavat kattavan palvelutarjooman. Lisäksi keskustan muutkin palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Finlaysonin alueella on oma yli 600 autopaikan pysäköintilaitos P-Plevna. Rautatieasemalle on reilun kilometrin matka ja lähin bussipysäkki sijaitsee Satakunnankadulla. Alueella toimii useita ravintoloita, päivittäistavarakauppa, apteekki, vaateliikkeitä ja myymälöitä. Tampereen keskustan monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä.
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106
Comreal Oy
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki
Joakim Kukkonen
Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita